28th May 2014, 09:53
RostiR Wrote:Те не живеят почти ежедневно с мисълта кога ще ги видят пак на живо.
А не би ли трябвало да са по-важни тези, които живеят ежедневно с мисълта кога ще ги видят пак? Тези, които броят дните от момента в който концерта е обявен, а не тези, за които това е поредния концерт от стотиците, които ще се проведат този година в България и околностите и ще се кефят на Fear Of The Dark и The Number Of The Beast, но не могат да назоват 5 песни от последните 4 албума на групата?
И съжалявам, ама 1% не мога да приема схващането, че щом Мейдън ще са там, всичко е наред и трябва да се радваме. Ако беше така, по-добре да ги взимаме с нас и да ходим в The Black Lodge да пием бира, кво ще висим пред тая зала цял ден за да докопаме заведните огради?
Несправедливо щяло да бъде, казвате спрямо тези, които не са ги гледали да не чуят The Number of the Beast? A справедливо ли е спрямо мен да не съм чул никога "Dream Of Mirrors"? Справедливо ли е спрямо феновете на това, което ПРАВЯТ В МОМЕНТА, а не, това, което са правили преди да се родим? (това не значи, че не се кефя като ненормален на албумите от преди 25-30 години

Защото тези бедни ущетени фенове, които заслужават да чуят Нъмбъра и Фиъра и се налага да се свири заради тях реално са имали възможност да ги чуят 1000 пъти, ако са имали чак толкова голямо желание, то аз никога не съм имал възможността да чуя своята най-любима песен, защото все пак съм бил на 12-13 години тогава.
Да оставим това настрана, дори от албумите преди 1990 има уникални парчета, които също бих дал всичко за да чуя, но вместо това пак се върти само едно и също. Аз в това няма как да видя накаква справедливост спрямо който и да е фен на Мейдън.
Вижте плейлистите на едни Helloween примерно - бил съм на 5 техни концерта (2 от тях в поредни вечери, което задължително означава, че са били с еднкъв сет
, ако не се лъжа, на Мейдън ще станат 9 след по-малко от месец. Но ако тръгна да броя, съм чул поне 2 пъти повече РАЗЛИЧНИ парчета на Helloween на живо, отколкото на Maiden.