28th May 2014, 11:21
ТОВА Е 3-ТАТА ЧАСТ НА ТУРНЕТО MAIDEN ENGLAND!!!!
Стига сте мрънкали !!! Като не ви харесва НЕ ходете! Чакайте следващото турне.
Не ми говорете за песни след 88-ма, такива НЯМА да чуете на това турне!
И Коце..да ги ожалиш и да не ги ожалиш, те ходят и приемат нещата. Не са особено щастливи, но това е положението.
Вие хора все едно не можте да четете...в България идва MAIDEN ENGLAND..от миналата година се знае, че ТОВА ще са песните.
Тодоре 2010 и 2011 правиха турне с нови песни. Факт, е че го е имало и то не 1 година. Факт, е че това бяха най-жестоките сетове, защото съм фенка на новите неща. И аз искам целия A Matter (през 2006 го свириха ЦЕЛИЯ и тогава ги обвиняваха, че не свирят класики. Има Видео как Брус къса плакат "Play Classics") и Dance-a, ама няма (за сега
..да съм ходила, мой си проблем.
2007 пак се мрънкаше ТУК за тоя сет, хората искали класики. Защото не ги свирили? Защо правил песни от A Matter-a? И тогава, и сега явно не гледате заглавието на турнето.
Живот и здраве, ако имаме късмет ще продължат с песните след 90-та. Но преди това ще направят турне с предстоящия албум!
Стига сте мрънкали !!! Като не ви харесва НЕ ходете! Чакайте следващото турне.
Не ми говорете за песни след 88-ма, такива НЯМА да чуете на това турне!
И Коце..да ги ожалиш и да не ги ожалиш, те ходят и приемат нещата. Не са особено щастливи, но това е положението.
Вие хора все едно не можте да четете...в България идва MAIDEN ENGLAND..от миналата година се знае, че ТОВА ще са песните.
Тодоре 2010 и 2011 правиха турне с нови песни. Факт, е че го е имало и то не 1 година. Факт, е че това бяха най-жестоките сетове, защото съм фенка на новите неща. И аз искам целия A Matter (през 2006 го свириха ЦЕЛИЯ и тогава ги обвиняваха, че не свирят класики. Има Видео как Брус къса плакат "Play Classics") и Dance-a, ама няма (за сега
..да съм ходила, мой си проблем. 2007 пак се мрънкаше ТУК за тоя сет, хората искали класики. Защото не ги свирили? Защо правил песни от A Matter-a? И тогава, и сега явно не гледате заглавието на турнето.
Живот и здраве, ако имаме късмет ще продължат с песните след 90-та. Но преди това ще направят турне с предстоящия албум!
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB / 14.08.10 - HU / 15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR / 24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB