28th May 2014, 17:40
Всички знаем как се казва турнето, Гери, обаче това не значи, че щом са го наименували така трябва да се придържат толкова строго към този сет. Спокойно можеха да го пораздвижат малко, както каза някой по-горе. Тогава наистина щяхме да можем да кажем, че това е MAIDEN ENGLAND, PART 3 . Ако няма нищо различно от Part 1 и 2, за какво правим Part 3? Направо да го кръщаваме MAIDEN ENGLAND INFINITE SAME OLD PARTS и туйто.
Този концерт в София за мен (а и явно за доста други
ще е просто още един от многото. Знам, че при група като Мейдън няма това-онова и нивото ще е отлично, обаче не съм сигурен дали ще го запомня с нещо, просто защото няма да се откроява с почти нищо от останалите няколко концерта, които посетих миналата година. Ето за това изпитвам разочарование.
Този концерт в София за мен (а и явно за доста други
ще е просто още един от многото. Знам, че при група като Мейдън няма това-онова и нивото ще е отлично, обаче не съм сигурен дали ще го запомня с нещо, просто защото няма да се откроява с почти нищо от останалите няколко концерта, които посетих миналата година. Ето за това изпитвам разочарование.