5th June 2014, 07:27
Dragontear Wrote:Върнахме се от Будапеща
Не искам да казвам големи думи или хората да ме разбират погрешно...
Този лег е толкова излишен и писнал на групата, че дори не си даваха зор да свирят.
По-голямо отегчение в свиренето не съм виждал на никой от концертите които съм бил до сега.
Адриан свиреше направо обидно
Мърчандайза беше .. пълна скръб. Странна вариация на тениските от миналата година + пазарска торба с щампа на мейдън.. Никакви тур и постер грами
Радвам се че успяхме да го видим в началото когато не го караха през просото.
В Будапеща успяхме да чуем The Еvil Тhat Мen Do с изцяло променена начална мелодия от Адриан. До толкова че дори останалите се объркаха къде да влезнат и го гледаха с недоумение дали всъщност е разбрал коя песен свири
Да не говорим за Wasted Years.. Където като че ли всеки си свиреше неговото, а емблематичната мелодия в началото звучеше като случайни попадения по грифа на Adrian
Отново голяма доза сбъркани текстове от Брус, както и предъвкване и сумтене на някои пасажи.
И дори някои от песните се свиреха с по-ниска настройка което им придаваше едно много странно неприятно и непознато звучене
Иначе цялото изживяване в Будапеща беше супер
Уау! А някои хора го описват като най-добрия концерт в турнето досега. Представям си какви са били останалите.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]