5th June 2014, 10:24
(This post was last modified: 5th June 2014, 10:28 by Dragontear.)
Ами аз пак казвам лично впечатление конкретно от този
Най- интересното е че всички от нашата компания останахме с това или подобно впечатление
Аз може би прекалено се вгледах в детайлите. Спред Гери -Адриан е бил махмурлия или подпийнал на самото шоу и затова така свиреше.
Иначе като цяло шоуто си беше ок и заменените песни звучаха много яко.
Аз обаче може би се наситих на това турне
Отново на темата за мърча: Освен че беше трагедия тениските бяха изключително скъпи. Една тениска излизаше по 62-65 лв. В Hard Rock Cafe например бяха по евтини.
Stiff ако имаш предвид буржоата.. Нямаш и представа някои от тях в каква светлина пък ги видяхме. Надути и завистливи чичковци
Както каза Илиян. "Тея скандинавци не трябва да ги пускат по на юг от Германия"
Най- интересното е че всички от нашата компания останахме с това или подобно впечатление
Аз може би прекалено се вгледах в детайлите. Спред Гери -Адриан е бил махмурлия или подпийнал на самото шоу и затова така свиреше.
Иначе като цяло шоуто си беше ок и заменените песни звучаха много яко.
Аз обаче може би се наситих на това турне
Отново на темата за мърча: Освен че беше трагедия тениските бяха изключително скъпи. Една тениска излизаше по 62-65 лв. В Hard Rock Cafe например бяха по евтини.
stiff Wrote:Уау! А някои хора го описват като най-добрия концерт в турнето досега. Представям си какви са били останалите.
Stiff ако имаш предвид буржоата.. Нямаш и представа някои от тях в каква светлина пък ги видяхме. Надути и завистливи чичковци

Както каза Илиян. "Тея скандинавци не трябва да ги пускат по на юг от Германия"
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
All the evil seems to live forever...