Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 2.27 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAIDEN ENGLAND TOUR 2012/2013/2014
Не, тотален игнор от всички. Само Рафи и поляците са пичове.
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Еми, да споделя и аз някакви впечатления. Концертът беше ОК. Не беше уникален, зашеметителен и прочие, но не беше и слаб. Просто ОК. Не искам да изглеждам като някакъв презадоволен тъпанар, но миналата година и на двата концерта, които посетих, емоцията и заряда бяха sky high, за разлика от сега. И все пак си изкарах готино.

Moonchild е моят безспорен фаворит в този вид на сетлиста. Не само като качество на самата песен, а и като изпълнение, и емоция, която носи на живо. След първоначалният ентусиазъм, още на Can I Play With Madness ми се стори, че нещо не е както трябва. Брус започна да пропуска пасажи, на моменти се задъхваше, останалите бяха някак си неебателни. Не съм предполагам, че ще недоволствам от това, че Брус не говори глупости след всяка песен, но той се обади точно два пъти - преди Revalations и по време на Sanctuary, когато дори и не представи групата. Като цяло останах с впечатлението, че или пичовете са отегчени от турнето, или някой/и от тях имаха някакви моментни проблеми и искаха да се приключи по-бързо с този концерт.
А, да, The Trooper трябва да изчезне от сетовете. Big Grin През половината песен Яник беше с британския флаг на главата, а някой от крюто беше подал през завесите някакъв гумен гущер, с който се забавляваше Дейви Smile В общи линии май на никого не му пука вече за песента Big Grin

Акцентите от сета са ясни - Moonchild, Seventh Son, Phantom-a, Revelations.

Няма смисъл от допълнителен коментар за мърча. Само ще спомена, че единствената фланелка, която малко от малко ми хареса като дизайн се оказа... женски модел Big Grin

И един страничен коментар - при възможност човек(поне докато е в буйната си младост Big Grin) трябва да посещава поне веднъж годишно Будапеща Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
С румънците не си говорихме много .. те много странно се опитаха да влезнат в буржоата с главата напред но не им се получи.

С руснаците размених няколко думи и бяха готини.. Поляците както винаги са страхотни .. Рафи от израел си е душица..

Дори скандинавците са готини но при тях е напълно разпасана история.. готини са докато не се напият... Big Grin

Това си важи за всички
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Я виж ти,изненадахте ме.Точно от вас не съм очаквал толкова негативни коментари.Аз лично това нещо малко или много го очаквах и не тръгвам с голямата кошница.Уредих се да правя сцената за концерта в София и ще мога да видя нещата и от друга гледна точка.
Хора,време е да свикваме с мисълта,че група Мейдън вече няма-това е Мейдън ООД и пичовете си мислят за пенсиониране,а не за досадни турнета.
Трябва ли да очаквам надути типове в буса за Сърбия,които ще ни гледат отгоре....
Reply
Много сте ми странни понякога...
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
guberman Wrote:Уредих се да правя сцената за концерта в София и ще мога да видя нещата и от друга гледна точка.

Значи от теб чакам да чуя работи, които не съм си представял. Само не ми разваляй 30 годищния ореол...
Reply
Гледате ли Maiden на Rock Am Ring?

http://www.dasding.de/rock-am-ring/Lives...index.html
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Да, не изпуснах нито миг ! Страхотно аудиовизуално шоу !

Нямам търпение за 16ти !!! Smile
Reply
При мен не тръгна за съжаление.. ще го изгледам скоро в You tube... на вас как ви се стори?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Хубав концерт направиха, но не пред публиката, която трябва. :edtroop:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)