Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл отвътре, метъл отвън
Аз съм намерил тая среда, затова си се обличам и така и така. И хигиената също е важна, един приятел също метълче ми разправяше един път за годините когато бил студент как бил един друг метъл защото го изкарал от равновесие. Понеже не миел съдове не чистел, не се миел вонял доста зле. И според него бил срам и позор за метълите, и заради такива като него ни наричат миризливци. Дори една моя съученичка някога го казваше и ме е доста яд че нито един път не и затворих устата със някой базик. Но това за нечистоплътността е огромен мит. Въпреки че на мен не ми пука, потдържам си страхотна хигиена, след работа винаги почиствам цялата квартира. Защото мразя кочини, това ми е главно правило. Wink
Reply
Точно така хигиената във всичко е много ама много важна! Ако някои бивши познати четат много моля да се ориентират към душа,сапуна,душгела или там квото ползват ако въобще ползват и да се захващат за работа за да не започне и сайтът да вониBig Grin

.....макар, че има и таквиа дето не са метъли и нямат нищо общо с това общество и пак смърдят ама се правят на голямата работа! Така, че това нещо е строго индивидуално:puke2: просто някои са си по душа клошарчета!

........smell like shit spirit..................

Гери имаш право! Приятелите не се познават по това как се обличаш или какво слушаш а по делата които вършиш! Затова такива хора са просто познати или просто цъкаш на ignored! Wink
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Хмммм...така
Значи да кажа, аз се отвращавам (меко казаноWink на тези "трю" метъли. Точно тези тип трашари, супер пропаднало ми е.Да ми ходят с елеци тип капачки, да ми врякат йебаниее и т.н.. Тея дето си живеят в 80-те ама, но в по-измекярски вид. Отварително е....бряях. Да не споменавам, че адски се отвращавам жени да пият бира, да ми надигат бутилките или да са пияни. Адски Противно ми е и тея пиеници по паркчетата.Не ми допадат фестивалните именно , защото е пълно с пияни, вмирисани от алкохол и пот металяги.НО....

Но когато слушаш една музика и си изцяло заслепен САМО от нея, не може не се обличаш поне и грам в този стил.
НЕ говоря задължително да се носят кожи, гривни с шипове, избелели тениски или измислени синджири.
Аз лично ходя само в черно, имам купи фланелки с-чета женски, но оргинални, ходя дори лятото с кубинки (и подържам изрядна хигиена, и кракта ми немиришат, независимо че съм с кубинките и е 40 градусаWink, но примерно панталоните ми са Бершка или Теранова. Блузкте ми също, като панталоните са от фешън магазини (черни са, само корсетите ми са различен цвятWink.Но умело съчетавам "нормалните" дрехи с метъл стила.А да не говорим, за разлика от другите метълки, аз на ден колко време отделям за подръжка.

Истината, е че най-добрия вариант е именно да се намери златната среда, нито една крайност не е здравословна.
Никой не е казал, че задължително трябва да мязате на трюта-та.И като се запознаваме да казвате: Приятно ми е, Луцифер (да, наскоро ми се случи това и щях да припадна от смяхWink. Но не може и грам да не се обличате като метъли, смисъл една фланелка поне да не носите на любимата си група. Това обличам се изцяло тип фешън пък слушам метъл, ми е равносилно на Обличам се метълски, ама не разбирам от тая музика,само стила ме кефи.Иначе аз слушам чалга.

Ok Geri da kajem, 4e pove4eto se obli4ame po stilut muzika koito slu6ame. Kakto kaza po princip e dobre da se tursi zlatnata sreda ne samo v na4ina na obli4ane a kato cqlo v jivota i nashite jiteiski vuzglediWink
Po temata....
...Zna4i pri men vlianiqta sa dosta zashtoto neslusham samo metal, rock i hard musica. Slusham dosta raznoobrazni stilove kato pop, trance, house, dance, soft jazz, core, alternative, pop-rock-punk dori nqkoi r'n'b neshta, no da ne izbroqvam v podrobnosti zashtoto naistina slusham strashno mnogo i razli4na muzika! S dve dumi meloman! Smile
Normalno e tova do nqkakva stepen da okazva vlianie vurho men i stailingut mi. Suotvetno az si izbiram tova koeto naistina me kefi i mi pravi udovosltvie da go nosq. V zavisimost ot raznoobraznite mi vkusove dosta ot drehite mi se preplitut sus suvremennata moda. V koeto ne vijdam nishto losho shtom na mem mi haresva i me opisva!
(Kato kazah moda v momenta v tendenciite se nabludavt dosta vzaimstavniq ot rocka i gotik liniqta. Deizainerite dosta umelo uspavqt da su4etaqt modernoto s barokovoto use6tane.)

Eto naprimer shefut mi(ve4e bivsh) koito se nose6e super guzarski, te6karsi i skuparski abe fasion4e ot vsqkude. S ogled na socialnoto mu polojenie moje6e da si go popzvoli i to mnogo. Ta tova ne mu pre4eshe v bagjnikut na bmw-to da ima cqlata diskografiq na whitesnake, u2, guns 'n' roses, motley crew(na poslednite e dosta golqm fen) i dr. Sushto taka ima skrit tatos zabelejete Iron Maiden! Sled kato go vidqh slu4aino vednaga se ublejtih s usmivka!...Ta ne smqtam, 4e kato se obli4ash po nqkuv na4in razli4en ot normalniq za daden stil muzika, tova ne ozna4avam, 4e ne razbirash ot neq i si po malko fen ot Vas naprimer! Ne nemislq!:no:

A otnosno kakto kazvash trutata i nai ve4e jenskata 4ast(ako moga da gi nareka jenska) sa nai otvratitelnoto ne6to koeto moje da vidi6 i sre6tesh!
Az sushto nemoga da ponasqm naprimer momi4eto do men vsqka ve4er da se napiva kato kiutuk i da hodi s razrufani mirise6ti na ko4 drehi! Suglasete s men i Geri naistina ot4aivashto(meko kazano) grozna gledka! Takiva momi4eta men li4no nikoga nemogat da mi hvanat okoto sire4 nose6ti se kato taka nare4enite metalki prili4as6ti na muje(da nbe izpadam v podrobnosti)! Az! 6te me pro6tavate nevijdam v tqh nishto jenstveno i krasivo s koeto da me privelkat i grabnat! To4no obratnoto biha me otblusnali o6te pove4e! Za men damata trqbva da e jenstvena, eleganta s izlu4vane i kakto se kazva nebrejno seksi! Smile A ne prili4ashta v nai dobriq slu4ei na izlqzla ot sado-mazo film! Kak takiva hora 6te se priemat v ob6testvoto i kak biha si namerili svqstna i dohodna rabota, puk dori i da pravqt seriozna kariera!? Da ne govorq kakuv primer 6te sa za decata si!(Opazil me Bog)!
Zatova sum shtastliv, 4e jenata do men e to4no tova koeto o4akvam da bude t.e. jenstvena s harakter znae6ta kakvo iska ot jivota i nai vajnoto kak da go poiska!Smile

Vsi4ko tova sa moi li4ni vijdaniq i ne jelaia nikoi da obremenavam s tqh!
Smqtam, 4e iz4erpahme temata:excl: Кakto e kazul narodut "razni hora razni ideali"! Wink

Poslepis: Izvinqvam se, 4e ne sum pisal na kirilica! Pisha ot GSM-a a na nego nqmam fonetikaBlush
Reply
Интересна тема. За разлика от повечето от вас аз закачих от "онова време", в което облеклото беше почти еднакво /нямаше голямо разнообразие по магазините/ и униформите бяха задължителни. Може би оттогава ми е останало негативното впечатление към "Ако си ..., трябва да си облечен ...". По някакъв рефлекс сякаш това е в състояние да ме накара да правя точно обратното. Затова се обличам както ми е удобно и, ако искам да ида на концерт, облечена с дънки и черен потник без щампи примерно, си го правя. Пък ако за някой съм по-малък фен от ония на концерта на Металика, които си бяха с тениските, кубинките и т.н., но не знаеха имената на повечето песни, ми ок /емотикон с повдигане на рамене/.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
Като ученик на чантата ми за училище,която беше от много мека черна кожа със цип,от един шаблон направен от брат ми бяхме изписали оригиналния надпис IRON MAIDEN,който е по-горе изписан на страницата на форума. С бяла боя беше и целия трети курс го изкарах така.Говоря за далечните 1982-1983 г. Но освен черно кожено яке и дълъг черен шлифер,други дрехи или аксесоари май не помня да съм носил. Дългата коса винаги съм я пазил много,в училището мрънкаха и ме връщаха понякога. Но с годините демонстрирането на каквото и да било ми стана малко неинтересно.
Остана музиката.

Smile
Reply
Аз други тениски вкъщи освен такива, които показват какво слушам или какъв е стилът ми на живот нямам. 100% рокендрол. Навсякъде. Винаги. Това е животът ми, не го демонстрирам, нито позирам. На 38 съм и нямам какво да доказвам на никого. :rockdevil: Освен това доста отдавна съм излязъл от всякакви субкултурни ограничения.

Както казва поетът, You're to young to understand, I'm too old to give a fuck!
:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)