Threads: 387
Country:
Скъпи приятели дойде един много тъжен момент в който трябва да ви съобщя, че след известно време сайтът ще бъде затворен.....
Това ще е за около седмица разбира се
.... След това ви очаква изцяло обновен, като визия и дизайн и функции нов сайт с доста по- подредени новини и интервюта.
В последните години сайтът доста се разрастна и всичко стана някак си разхвърляно ... Ще положим усилилия всичко да стане най-качествено и най бързо.
Очаквам и ваши предложения за промени.
Все още подготвям някои неща така че ще пиша отново за да кажа кога ще затворим временно врати.
Форумът разбира се ще си бъде активен, така че ще сме наоколо:rockdevil:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 17
Нико, така си го съобщил, все едно някой е умрял... (lol)
Country:
То това беше идеята ...
Threads: 1
Хмм,може да прозвучи тъпо,но на мен сайтът си ми харесва и така.
Не ми се струва разхвърлян,ориентирам се перфектно и черпя информация непрестанно.Любопитен съм да видя как нещо хубаво
ще стане още по-хубаво.
Threads: 5
Нико, изкара ми акъла!
Сайтът си е прекрасен и сега, аз лично нямам проблеми с търсенето в него, но знам, че си перфекционист и искаш всичко да е на най-високо ниво, което е прекрасно! Сигурна съм, че и този път ще ни изненадаш приятно с нещо страхотно!
Threads: 14
Аз предлагам да се обединят двата форума Новини и Iron maiden. Че всеки ден ходя и в двата, а ми се припокриват.
Threads: 18
Нико използва методът на sportal.bg.
"ЦСКА играе контрола с Интер през февруари" ,след което се установява,че родните "армейци" ще играят контрола с Интер (Баку
, на терена на Македонска слава или нещо от тоя род...
Получи ти се ,признавам.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Country:
Предполагам че между 1 и 2 седмици ще е затворен сайта
@Kosio Това наистина е интересна идвя, но мисля че малко ще стане претъпкано ако всичко е на едно място.. Новини си е строго само за новини, а форумът IRON MAIDEN е за всякакви други дискусии , като колекции итн. В новини могат да пускат теми само админи и там излиза всичко което се появи като новина на сайта.
Друг въпрос и към ползвателите на Facebook.. Мислите ли че е време да закрием профила и да преминем към отваряне на страница .. Има ли предимства в това
Threads: 4
Честно казано, аз особена разлика м/у "профил" и "страница" във Facebook не виждам. Може би единственото предимство на страницата пред профила е, че страницата могат да я 'харесат' неограничен брой хора, докато с профила могат да се 'сприятелят' максимум 5000. Като гледам, засега "Iron Maiden Bulgaria" има около 1200 приятеля, така че май може да се кара още доста време с профил.
Threads: 5
Съгласна съм с Коцето. Ама мисля, че едното не пречи на другото, може да си има и профил и страница. 1200 човека са си доволна цифра, няма смисъл да ги губим/пренасочваме.
Предимството на страницата е, че много хора я приемат за по-лесна, смисъл че натискат "харесва ми" и не се занимават с покани и т.н.