Threads: 387
Country:
28th August 2012, 13:14
(This post was last modified: 28th August 2012, 13:17 by Dragontear.)
Серия от специални лимитирани Picture LP албуми ще бъде издадена от
EMI от
октомври 2012. Първите осем албума на групата издавани през 80-те ще бъдат преиздадени в специална сгъваема корица с пълноцветни вътрешни джобове. Звукът на тежките винили ще бъде взет директно от мастър записите.
Албумите ще излизат на пазара хронологично между
октомври 2012 и февруари 2013, като се започне от
„The Iron Maiden" и
„Killers" на
15 октомври. След това
„The Number Of The Beast" и
„Piece Of Mind" през
ноември 2012
Новата година ще бъде посрещната с излизането на
„Powerslave" и двойният
„Live After Death" през
Януари. През
Февруари 2013 ще излезнат и
„Somewhere in Time" и
„Seventh Son Of A Seventh Son".
Тези винили ще бъдат издадени във връзка с настоящото турне
MAIDEN ENGLAND, което съдържа предимно материал от 80-те и акцентира на албума
"Seventh Son Of A Seventh Son"
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 14
Не зная каква бомба трябва да падне, че да направят няколко мултиканални
Threads: 27
Че за какво са ти мултиканални? Засега от стереото по-добро не са измислили.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 6
Чудесна новина! От кога чакаме да издадат една колекция. Повечето албуми досега не са издавани официално на пикчър винили.
Meidana Wrote:Чудесна новина! От кога чакаме да издадат една колекция. Повечето албуми досега не са издавани официално на пикчър винили.
Еми... чакай да видим- първият, TNOTB и SIT май само, останалите са издавани.
Абе честно казано, защо не ги издадоха на хубави 180 грамови черни винили като хората, че и на звук да се накефим, както всички банди правят вече, че тия пикчъри смотани само за украса, така ще си стоят запечатани.
ad:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Threads: 6
Killers и Live After Death също не са издавани официално. Даже РОМ само в Америка е издаван ако не бъркам.
Лично аз не мога така - да си купя нещо и то да стои запечатано. Не ви ли се иска да погледнте вътре какво е съдържанието, дали е качествено? Още повече пикчър дисковете са супер според мен и със сигурност ще оставя някоя плоча на рафта ей така за красота нищо че ще прашасва и може да се надраска. Дано не ви се стори глупав въпроса ми но защо оставяте нещата запечатани, за по-висока цена ли след време?
Meidana Wrote:Дано не ви се стори глупав въпроса ми но защо оставяте нещата запечатани, за по-висока цена ли след време?
Да
Иначе за LAD си прав. Killers обаче е издаван на пикчър официално.
Абе не знам... Сега като прочетох и темата във форума на официалния сайт, си задавам въпроса дали да си ги взимам или да тегля чертата вече.
Интересно ми е колко хора от нашите смятат да си ги купуват. При положение, че са лимитирани, струва си заради инвестицията, след време ще бъдат много редки, но честно казано, ми писна от тези пикчъри вече.
Грешка, извинявам се, Killers не е издаван на пикчър официално, TNOTB обаче е.
Country:
Лично аз ще си ги купя....мисля че това издаване на оригинални пикчъри ще затрие серията от пиратски бразилски бутлези..... няма как звука да е зле ... или по-зле от това което сме чували ... незнам вие как мислите.. според някакви pre sale цени говорим за 27 евро на плоча и колекцията ще си струва.... Спекулира се и за специален бокс сет с всичките винили
Country:
Относно до сега издаваните пикчъри мисля, че малко са официалните.. и изречението ... the heavyweight vinyl will be cut from the original album master tapes Някак си ме блазни много ... няма да ги изпускам