Threads: 387
Country:
16th September 2012, 08:14
Ето това е тъпо
Има ли начин да се разбере.. тоест да пишеш пак на пича
И друго винилите директно в пощата ли ще пристигнат или ще те карат да се занимаваш с митници... Аз от както ходих да си взимам едни CD та си казах че каквото ми пристигне там и не е скъпо няма да се занимавам.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 27
16th September 2012, 08:31
Според мен това са пощенските разходи за всичките пратки. такава е логиката. Не е логично да са пощенски разходи само за двете първи плочи и кутията, защото е много голяма сумата, така че за всичко е това, така си връзват гащите заедно с депозита и после само си доплащаш всеки месец по два винила.
LAD е по-скъп естествено.
Няма логика да ти ги обмитяват, защото идват от Европа. На мен на митницата ми спират само неща от САЩ.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 387
Country:
16th September 2012, 09:18
Тоест ако съм те разбрал правилно плащаш за останалите(без LAD) по 17.99 и нито цент повече?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
16th September 2012, 20:47
Така предполагам
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
18th September 2012, 18:41
Нямам идея дали това е истина или просто рекламен трик, но съм длъжен да го постна.
Hi there Stefan Yordanov,
A very quick update on the FREE Iron Maiden Box.
You have ordered the 8 Picture Discs already then you have been allocated a Box.
I have not got many more to allocate and would expect to run out very soon.
Thanks as always for your Fantastic Support
UP THE IRONS!!!!
Cheers
Tim
Threads: 1
18th September 2012, 20:25
Аз не съм ги поръчал още,но получих също писмо от Тим,в което ме предупреждава,че кутиите почти са свършили.Пробвах се да го помоля да ми запази една,защото още не съм готов да поръчам,но не знам дали ще стане.Възможно е да е просто търговски трик....
Threads: 6
20th September 2012, 09:01
Според мен това е търговски трик. Иначе в сайта на СМФ вече са качени първите две винилчета по 50 парчето.
20th September 2012, 16:36
Кутии в България йок!
Threads: 1
20th September 2012, 20:09
stiff Wrote:Кутии в България йок!
Така е,но замислял ли си се колко ще ни излезе тази кутия.Плочите са по 20 паунда,което си е 50лв.(колкото е в СМФ
.И тук се появяват онези 36 паунда(които се надяваме да не набъбнат
за шипинг и кутията ти стъпва на 100лв.Баси яката кутия,да беше кожена поне.Ще трябва да помисля дали си заслужава.Защо трябва да са толкова скъпи тези винили,ако беше някоя друга група плочите щяха да са най-много 30лв....
20th September 2012, 21:17
Така е, всяка плоча ти е с 10 кинта по-скъпа заради шипинга. Само че, само след 5 години неразпечатаните плочи в кутията ще струват двойно и тройно, знаеш много добре. Нарича се инвестиция.