Threads: 1
20th February 2013, 23:03
stiff Wrote:Я някой, който ги е слушал тия пикчъри да каже верно ли е, че Phantom Of The Opera в първия не завършва с думите на Пол you torture me back to your lair или както там беше, защото ако е така, значи звукът е от оригиналните мастъри, ама друг път :no:
Всяка плоча съм е прослушал по 6/7 пъти. Точно така Stiff, няма го
ad: Дори на мойта B-side на плочата, матрицата е крива и се получава едно леко веене на звука. Това е доловимо от прекалено изкривения ми слух
Много мразя дозата ми да се носи като пияна по винил:edmad: Всичките пикчър винили са със поносимо задоволителен звук. Или както се казва, не е идеално лошо
Като ги сравнявам с оригиналните, все по-зле ми става. Много може да се коментира по цялостната изработка на тези издания. Както беше казал: Отиват директно на рафта
Threads: 27
21st February 2013, 08:06
Да, напълно те разбирам. Аз чух хора да се оплакват, че набраздяването е толкова плитко, че иглата не го разпознава и се плъзга по повърхността на плочата.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
21st February 2013, 16:54
stiff Wrote:Да, напълно те разбирам. Аз чух хора да се оплакват, че набраздяването е толкова плитко, че иглата не го разпознава и се плъзга по повърхността на плочата.
Точно така. На всичките плочи е така от това издание. Прекалено плитки са каналите, а не искам да си натоварвам рамото с повече тежест, защото ме е страх от фрапантно нараняване=драскотина. Аз така като гледам, май само картинката върху плочата ме кефи и тук там по някоя редка снимчица дето са вкарали, които са леко тъмни или мътни
ad: Не се оплаквам, но ми е кофти. Яд ме е, че е направено колкото да ти вземат парите. И макар грубо да прозвучи. Това не е продукт за претенциозни Фенове
21st February 2013, 17:23
Когато даваш пари и подкрепяш любимата си група, имаш пълното право да не си доволен, още повече напоследък и у мен се заражда впечатление, че групата не обръща внимание на продуктите, които пуска, а само им взима парите.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Threads: 387
Country:
23rd February 2013, 11:50
Има още един признак на първия ремастер ... Transylvania и Strange world Са свързани .. което до колкото си спомням го нямаше в първото издание
Доста тъпо би било ако е така!.... хората именно за този MASTER купуваха винилите а какво се получи?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
23rd February 2013, 18:55
Интересно, сега си врътнах първите преси на американския и британския диск от 80-те- свързани са и там. Не знам как е на винилите, не си спомням, трябва да ги преслушам.
23rd February 2013, 22:24
Имам японската плоча на първият албум.Там го има онова "torture me back at your lair" на края на А-страна.Transylvania & Strange world естествено са сляти.Както знаете няма японски ментета и на тях може да се разчита на 100%.Тези пикчър дискове са си сташна измама,една голяма печатница за пари,а най-гадното е че нас феновете ни правят на маймуни.Аз моите не съм ги разпечатвал и ги сравнявам с оригиналните издания само визуално-разликата е огромна.При това не в полза на новите пикчъри,ужасно са размазани и орязани.Някакво отбиване на номера,при това направено през пръсти.Жалко....