Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN С КОНЦЕРТ В РУМЪНИЯ?
Morticia Dickinson Wrote:А дали има смисъл да правим автобус? Ако обяват дата тук, колко човека ще отидат и в Букурещ?Като знам за 2011 какво беше

Според мен е задължително да се направи организация за пътуване до Букурещ или до друга съседна държава, където ще се обяви концерт. Както би трябвало всеки от фен-клуба да го е проумял за тези години, в които тази организация съществува, че именно пътуванията генерират най-голям интерес към фен-клуба.
Именно пътуванията са генератор на най-много влизания, постове и дискусии във форума.
Именно пътуванията в най-пълна форма ни легитимират пред заинтересованата метъл/рок общественост.
Именно пътуванията вълнуват най-много членовете на клуба.
Именно пътуванията биха накарали хора да се решат да станат членове на фен-клуба.
Именно пътуванията дават възможност на фенове, които няма да се решат да посетят концерт на Maiden в чужбина, защото не могат да си намерят компания за това, да се решат да тръгнат с нас на път и да видят любимата си група.

А накрая дали ще се съберат достатъчно хора или не? Е, в това няма как да сме сигурни. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Да, знам всичко това.

Но този път трябва да сме сигурни, защото ще ни направят голяма услуга за рейса.
Ние от фен клуба сме си ясни има - няма БГ дата пътуваме, но 50 човека не знам дали можем да съберем.
Reply
ОК, разбирам съображението ти. Аз съм казал на Нико за вариант, който мога да проверя дали ще се реализира дори при непълен автобус. Но за събирането на бройка няма как да сме сигурни. Така или иначе ще се изчака пълното разписание на турнето, за да се предприемат конкретни действия.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
kosio Wrote:Няма да обяват нищо за тук, защото сме г'ола в'ода

Напротив, ще обявят. Шесто чувство. А и фенове не липсват, проваленият сонисфиър не е показател, там причините не бяха в липсата на фенове.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Айде билетът е вече взет Smile 106 кинта през нашия Евентим. Румънците отново са си цакнали 15тина лева такса.
Reply
И аз купих билети Smile

106,20 лв

[Image: 885313_139774376194827_1527965473_o.jpg]

Онлайн можете от тук да си купите

http://www.eventim.bg/bg/bileti/iron-mai...mance.html
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Ами аз тогава да предложа да се записваме за автобус, та да видим колко хора ще сме.
Reply
Билет си купувам на заплта, а за рейс ме бройте! Чакам моя брат Кико да ми каже дали ще идва! Шъ ги убиим майнъъъ!

:rockdevil:
Reply
Кико писа, че идва с нас
Reply
Записвам се за рейса. Но надеждите за София май остават
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)