Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN С КОНЦЕРТ ВЪВ ФРАНЦИЯ
На 5 юни IRON MAIDEN ще свирят в Париж – Франция. Концертът ще е в зала Bercy, където групата са свирили много пъти преди това, включително и на „Seventh Son" турнето през 1988. Билетите тръгват в продажба от понеделник 15 октомври в 10:00 ч. Отново ще има предварителна продажба за членове на фен клуба, която ще стартира на 10 октомври в 9:00 до 6:00 на 11 октомври. Членовете на клуба ще бъдат включени и в томболата "First to the Barrier"

[Image: maiden-england2012-paris.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Приемам поздравления. Благодаря, Благодаря. Smile

[Image: l.jpg]
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Поздрравления... цената му ще скочи скоро .. Wink
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
По-важното е, че ще гледам Мейдън в Париж, а това ми е стара мечта.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
А така почна се Big Grin. Как сега ще издържиш до тогава? Иначе поздравления и от мен. Smile
Reply
Morticia Dickinson Wrote:А така почна се Big Grin. Как сега ще издържиш до тогава? Иначе поздравления и от мен. Smile

Пффф, не знам, ще издържа. Мислта,че предстои нещо толкова хубаво ми е приятна и не бързам, наслаждавам се на чакането. Може би идва от възрастта. На 38 човек не бърза за нищо кой знае колко Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)