Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Футбол
И само ЛЕВСКИ, и само ЛЕВСКИ, и само ЛЕВСКИ шампион! :devilsmiley:
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Интересна тема ... предполагам е за феновете на този тип спорт Smile

Аз лично не гледам футбол и изобщо не съм запален. Евентуално гледам някой мач когато играе България. Но е полезно да има такава тема Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Даже и националния се осра ... вече не остана футбол...
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
Reply
Ами вие може би не сте, но аз съм фен на ЛЕВСКИ СОФИЯ от около 17-18 години и в момента не пропускам домакинство на сините, като гледам и на гостувания ако мога и имам време да ходя!

Освен това съм касиер и член на УС на фенклуб Челси-България и съм фен на този отбор от около 10 години...
Та футбола заема сигурно 60-70% от свободното ми време и нямаше начин да не пусна тема за него! Smile
Reply
Браво бе момко, най-накрая авер със синя кръв! Поздраления за аватара ти-много е идеен, може да се явим с подобни каски и на вечното дерби. Само ще трябва да си изработим и флаг с трупъра, развяващ синьото знаме и ей ти хореография....
Reply
САМО ЛЕВСКИ РАЗБИРА СЕ!!!

Затова те подкрепям,но с Челси....хмм да кажем че съм фен на Най-Великия Английски отбор МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД така че за Челси да не говорим:laugh: че да не се караме.

Иначе аз съм доста добър коментатор и имам амбиций да завърша спортна журналистика и да стана коментатор/репортер

Освен Футбола гледам и Снукър

Също така и практикувам Билярд от около 2 месеца.

Бих казал че съм на средно ниво
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy
my fragile mask crumbles
and i continue reconcile
my eternal safety lost by doubt
too long have i refused to shout...

If i stare in the mirror will i see my face
if i look in the mirror even if i gaze ?
NO...i only saw bitterness and tears
could you help me ? help me fight my fears
you're just empty...you never felt...
you're just empty...you can't help
Reply
Иииии на как сините дечица :devilsmiley:..истината е в Червено.....чернотоWink
Върла привърженичка на Милан.Незнам защо ама баща ми ме е възпитал така, че да обожавам футбола (и то да е само този спортWink.Иначе признавам се за виновна..от българските съм за ЦСКА Tongue,но не питая омраза към другите български отбори.
Reply
Мортиша, трябваше като си червено-черна поне да си за доко-доко илиянци... Даже стадиона с хубави спомени ще свързваш... Smile
Reply
Да де ама.........не съм Tongue....
Reply
Понеже нещо имам проблем с постването-не съм сиугрен дали и това ще се публикува,ама.... Ludnichar, предлагам за следващото вечно дерби да си нправим каски като на твоя аватар, изработваме си знаме с Трупъра, развявящ величествения син флаг и .....чорбата по главата!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)