Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Футбол
Ами като цяло сте зле тоя сезон в сравнение с предишните! Само дето останалите 3 отбора от ТОП4 са още толкова по-зле от вас, за това не си личи толкова!

А днеска просто беше върха на малоумието на сколари и вкарахте 3 (даже 4) гола от статични положения... Играта ви не беше нищо особено, само дето ние бяхме по-зле от отбор от чемпиъншип!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Далеч сме от формата в която бяхме миналата година - всичко се мачка наред. Но всичко с времето си.
Reply
Адмирации и аплодисменти за Челси. :eusa_clap:
Reply
Много ли ти е кеф бе? Нали на вас винаги има кой да ви даде дузпа?
Обаче на нас 100%-ва няма да ни се свири, че ще вземем да си спечелим мача и да ви доближим...
Утре може и да фанем бас, че ще биете уест хем с дузпа на педалдо! Да ви *** в съдийското отборче нещастно!
Reply
Where u goin?
NOWHERE!
Where u goin?
NOWHERE!
Where u goin?
NOWHERE!

Голям кеф ми е да гледам как се пениш. Осъзнай се малко и се кротни. Пък е и време да помислиш за нулевите ви шансове и следващата година да се проявите където и да е било. Без Мауриньо сте точно за никъде. :laugh: Иначе аз кво мога да направя по въпроса, че Хауърд Уеб и Стив Бенет си падат по Юнайтед?
Reply
h4ll0w3d Wrote:Иначе аз кво мога да направя по въпроса, че Хауърд Уеб и Стив Бенет си падат по Юнайтед?
Мен би ме било срам...

А това пък тебе кво те кефи и кво не мен най-малко ме засяга! Човек, който се кефи на скапано съдийско отборче, на което му кръводаряват всеки мач, никак не би могъл да ме засегне на тема футбол! Все едно чалгар да ме засегне на тема музика!

ЕДИТ: Всъщност не се изразих правилно - да се кефи човек на отбора си няма нищо лошо, но да се кефи да го ръгат всеки мач, това вече е жалко...
Reply
Ludnichar Wrote:Много ли ти е кеф бе?
Ludnichar Wrote:А това пък тебе кво те кефи и кво не мен най-малко ме засяга!

Малко противоречия, не мислиш ли?!

Точно пък ти най-малко можеш да ми говориш за подаръци, виж какво направи абрамович с вас, и тогава ми говори! И претенции и всичко ви ви порасна! Още повече, ако те е срам да си привържаник на о(тWinkбор, който е поддържан от рефери, тогава си противоречиш на принципите и стандарите! Ей ги подуянци служат за пример...
Reply
Утре съм на концерт на Мейдън... Баш за футбол най-малко сега ще тръгна да споря... Още повече, че сколари вече го няма и ми е допълнителен кеф от това...
Като се върна други ден ще продължим дискусията! Wink
Reply
И все пак може да се караме по форума за любими отбори, което е в границата на нормалното, но аз ви пожелавам да си изкарате чудесно. Wink Иначе Дзола засега не напускал Уест Хям.
Reply
Е разбира се, тука преди всичко сме фенове на Мейдън, а чак след това футболни фенове! Мерси за пожеланието! Smile

Пък аз тайно си се надявам Дзола все пак да си дойде на Стамфорд, защото за мен той е човека! Именно това се надявам да прочета в нета сряда сутринта като се приберем в София! Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
3 Guest(s)