Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Футбол
Ами какво да кажа за жребият,няма слаби отбори в групата.Според мен шансът за 2-то място е доста добър но не трябва да се подценяват отбори като Ирландия, Кипър, Грузия и Черна гора че да не стане както с Албния.
Reply
ок само аз ли си мисля че нашенския футбол е бил някога спорт или вече футбола се състой именно в това да гледаш как 22 топки гонят една която поне има налягане ?
Ще лумне пак пламък изгаснал, над сянката лъч засиял, строшеният меч ще зарасне, сваленият пак ще е крал.:edhorns:
Reply
ъм...грешка...
топките са 44 освен ако няма рязани пичове (мачове с ТурцияWink
и с тази на терена 45.. още към 10 резервни 55 Smile

а иначе футбола в страната е мит от 94-та насам. Ама какво да се прави..желаеме тези години обратно когато поставяхме велики футболни имена на колене... желаеме отново да изживеем еуфорията и да се доберем до финал на каквото и да било (по футболWink Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
Reply
Всъщност Ирландия са адски силен отбор, а ние сме фаворити за третото място
HRISTOLOFF
Reply
да де роко ама са 22 .. поне не съм виждал резервите да си влизат наедно със нормалната селекция освен разбира се когато някой не бъде изритан не където трябва и на напоискочат сички да се псуват,бутат един друг или да си вкарат и по - някоя друга главичка (Зинадин ЗеданWink ,според мене футбол само с печена компания чипс и бира иначе да хода да се дера по - стадиони ... btw аз не знам колко хора имат съзнание в топките си ,но от друга страна си прав щото пък и футболиста няма там където трябва да имат ...
Ще лумне пак пламък изгаснал, над сянката лъч засиял, строшеният меч ще зарасне, сваленият пак ще е крал.:edhorns:
Reply
Лечков напредва,минава 1 минава 2,3 ,ноооо Здравков спасяваBig Grin
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy
my fragile mask crumbles
and i continue reconcile
my eternal safety lost by doubt
too long have i refused to shout...

If i stare in the mirror will i see my face
if i look in the mirror even if i gaze ?
NO...i only saw bitterness and tears
could you help me ? help me fight my fears
you're just empty...you never felt...
you're just empty...you can't help
Reply
Искам хората, правещи анкетата за футболист на годината да умрат от бавна и мъчителна смърт . Тия г****е тотално се изсраха на пловдивския футбол. Смехоранът Иван Русев от гръцкия слабака Левинещоси с един глас попада в анкетните карти, а Сакат Алиев и Лилчо с по повече решили, че не трябва да влезнат. Интересно, ако това беше станало с някой футболист на Цецка или Уефски
HRISTOLOFF
Reply
само за БГ футбол(който даже и не следяWink ли става дума в тази тема?
При мен любимите отбори са 2:Juventus and Man Utd.
Reply
Аз преди бях голям фен, ритах даже всеки ден...Сега обаче мн ме мързи пък и не гледам почти мачове.Иначе винаги съм бил и винаги ще бъда ЛЕВСКАР.

П.С: Само Левски,оле,само Левски оле и само Левски обичаме те!Big Grin Бий чорбата по главата, бий,бий,бий :laugh:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
the_trooper Wrote:Аз преди бях голям фен, ритах даже всеки ден...Сега обаче мн ме мързи пък и не гледам почти мачове.Иначе винаги съм бил и винаги ще бъда ЛЕВСКАР.

П.С: Само Левски,оле,само Левски оле и само Левски обичаме те!Big Grin Бий чорбата по главата, бий,бий,бий :laugh:
Оттук до Филипините.......само синитеBig GrinBig GrinBig Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)