Threads: 18
Morgoth Wrote:Aз за този мач съм търсил инфо, но уви нищо не съм намерил все още.
Това е закачка на Дерек Ригс.Не е имало такъв мач
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 17
Трябвало е да пише 7-2 вместо 7-3 и имената на други отбори!
Threads: 3
Ludnichar Wrote:Трябвало е да пише 7-2 вместо 7-3 и имената на други отбори! 
и аз като го видях това си помислих
..::[SIGPIC]D:\Prince of persia\Sofia_Clan.jpg[/SIGPIC]::..
Threads: 0
LIVERPOOL FOREVER!!!
Threads: 4
MANCHESTER UNITED FOREVER!!!!
Threads: 0
От българските отбори съм за Черно Море , а от европейският фубол подкрепям Милан.Да ви попитам какво ви е мнението и оценката за играта на нашите отбори в "Лига Европа" ,до момента само ЦСКА имат едно раженство с Фулам,но за жалост ми се струва че може да е единствената точка на наще отбори в този колуритен европейски турнир.
Threads: 18
Wrathchild Wrote:От българските отбори съм за Черно Море , а от европейският фубол подкрепям Милан.Да ви попитам какво ви е мнението и оценката за играта на нашите отбори в "Лига Европа" ,до момента само ЦСКА имат едно раженство с Фулам,но за жалост ми се струва че може да е единствената точка на наще отбори в този колуритен европейски турнир.
Е ся в четвъртък на "Герена" , БГ отборите ще вземат първи 3 точки

Пожелавам успех и на "чорбата" ,дано да вземат и те нещичко.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Хубаво е да си оптимист, обаче според мен, ей сега в четвъртък на Герена ще станем свидетели на поредната футболна катастрофа. Що се отнася до ЦСКА, и тях не ги чака нищо хубаво...
Threads: 23
Представянето на отборите ни в Лига Европа е напълно нормално предвид моментното състояние на целия ни футбол. Всеки, който малко от малко следи какво се случва в БГ футбола, е наясно с мноооогото проблеми. Но каквито и да са проблемите и трагичните резултати по някога, няма как да спра да пея "За винаги оставам аз Левскар..." Така че мощна подкрепа на любимия отбор в четвъртък и само напред. Зимата взимаме един добър треньор, купуваме класен нападател, Гаджев се възстановява, влиза във форма и Сърмата да сяда на пейката да прави компания на Йовов... И титлата въобще няма да е мираж. По-важното за мен все пак ще е да показваме по-смислена и красива игра... Но това за след зимната пауза...
Тим, любим, единствен на света, той се казва Левски София!!!
Пропусна едно нещо: "Гонзо се маха !"