Threads: 23
Не виждам защо Гонзо да се маха при положение, че днес Изпълкома остави Мъри за треньор на национала, което предполага, че Наско остава също... Така че не виждам защо Гонзо да не запази поста си на изпълнителен директор, то е пределно ясно, че няма да е треньор от 1 януари. Гонзо е най-малкия проблем на Левски в момента.
Threads: 4
Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли....просто УНИКАЛНО БЕЗДАРЕН, БЕЗИДЕЕН, ИЗТОЩЕН, ЛИШЕН ОТ ИДЕИ ОТБОР.
МЪРЗИ ГИ ДА БЯГАТ, Жоро Вратаря ЛЕЖИ, КУЦА, ТЪРКАЛЯ СЕ, НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА, Йовов - както винаги кандидат номер 1 за Златен Скункс, Жоазиньо - зле, Зетя - неориентиран и муден....останалите какво да ги коментираме....
Ако мислиш, че Гонзо е най-малкият проблем на Левски, аз бих ти казал, че точно той е най-големия проблем. Той реди отбора, той определя тактиката, той решава всичко. Когато Гонзо се махне и Батков продаде отбора, отново ще започна да вярвам в ФК "Левски". Дотогава, да се надяваш Левски да се оправят, е все едно да се чакаш Ямбол'96 да влязат в "А" група - нещо, което няма да стане в близките 50 години.
Threads: 18
6th November 2009, 02:38
(This post was last modified: 6th November 2009, 02:41 by Кико.)
EvilDev Wrote:Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли....просто УНИКАЛНО БЕЗДАРЕН, БЕЗИДЕЕН, ИЗТОЩЕН, ЛИШЕН ОТ ИДЕИ ОТБОР.
МЪРЗИ ГИ ДА БЯГАТ, Жоро Вратаря ЛЕЖИ, КУЦА, ТЪРКАЛЯ СЕ, НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА, Йовов - както винаги кандидат номер 1 за Златен Скункс, Жоазиньо - зле, Зетя - неориентиран и муден....останалите какво да ги коментираме....
Ако мислиш, че Гонзо е най-малкият проблем на Левски, аз бих ти казал, че точно той е най-големия проблем. Той реди отбора, той определя тактиката, той решава всичко. Когато Гонзо се махне и Батков продаде отбора, отново ще започна да вярвам в ФК "Левски". Дотогава, да се надяваш Левски да се оправят, е все едно да се чакаш Ямбол'96 да влязат в "А" група - нещо, което няма да стане в близките 50 години.
Ти явно друг мач си гледал. Това ,че отборът не е спечелил не значи ,че можеш да даваш такива определения на играчите. Ако не бяха вкарали гола щеше друга песен да пееш. Човек трябва да е обективен и в критиката и в радостта си. Ако бяхме победили по най-грозния начин всички като теб щяха да скачат и да разправят колко е велик Гонзо и как Йовов е Бог. Не казвам ,че е добре да падаме красиво ,само че това че сме паднали не значи ,че Гонзо не става или че Зе е слаб. Първо отбора игра перфектно,раздаде се на абсолютния си максимум и като изключим първите 10 мин ,ги надиграхме тотално.Дори и с 10 човека бяхме по-добри. А Зе 90 минути беше най-добрия на терена и създаде куп опастности ,раздаде се и изтича сигурно 15 км и буквално от дясно обра всяка топка.
Аз за разлика от повечето съм на стадиона всеки път , независимо дали мача е срещу Локо Мз или Лацио. Там съм и пея за отбора ,защото съм левскар ,а такива ,които не знаят една песен и при първата победа се напиват и полудяват от радост и отбора като загуби го освиркват, не не трябват на стадиона. Много лесно всички забравят ,колко пъти Гошо ни е вадил и Левски и националния ,а пък Гонзо колко на гърба си ни е носил.
Това което отличава ЛЕВСКАР от чорбар е ,че единия е до край верен на отбора си и никога не го предава ,а другия пее като раздран ,когато отбора бие и при първата загуба напуска стадиона ,скандирайки "Курви сте".
Така че ,преди някой да дава определения за отобра и да се самоокачествява като ЛЕВСКАР ,нека прецени дали в действителнсот е такъв.
САМО ЛЕВСКИ!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 4
Quote:Това ,че отборът не е спечелил не значи ,че можеш да даваш такива определения на играчите.
Тук си прав, само дето нищо не играха и паднаха нелепо (или просто им беше наредено да загубят  .
Quote:Ако не бяха вкарали гола щеше друга песен да пееш.
Едва ли. Щях да пея друга песен, ако резултата беше 3:0 за Левски и беше изкован с красива и атрактивна игра. А аз останах без нерви, докато ги гледах как се влачат като черва по терена. Но така е, няма как да се напиваш като гъз до сутринта в Син Сити и след това да ходиш да играеш мач.
Quote:Ако бяхме победили по най-грозния начин всички като теб щяха да скачат и да разправят колко е велик Гонзо и как Йовов е Бог.
Как пък да не заскоча, че сме били слаб отбор като Ред Бул - ще скачам, ако бият велик отбор като Манчестър (Ю  . Такива като Дебрецен, БАТЕ и Ред Бул, трябва да бием категорично и безпроблемно, а не да се радваме на двете случайно създадени и изпуснати положения.
Колкото до Гонзалес, той не е нищо повече от един болен в амбициите си човек, чиито наглост и самолюбие равни нямат. Вкарал 12-13 гола на ЦСКА, много важно. Видяхме колко гола вкара в Рен, Мрен или където там "игра". Голове срещу някой силен европейски отбор няма, головете му за националния отбор за 3-4, и то срещу величия като Малта и Люксембург. И вече му лепваме статус "легенда" - браво !
Quote:А Зе 90 минути беше най-добрия на терена и създаде куп опастности ,раздаде се и изтича сигурно 15 км и буквално от дясно обра всяка топка.
Не говоря за Зе Соареш, а за Живко Зетя.
Quote:Аз за разлика от повечето съм на стадиона всеки път , независимо дали мача е срещу Локо Мз или Лацио.
Браво на теб, ама не се ли чувстваш обран и предаден, след като видиш 'стойстните' продукции, които предлагат.
Quote:Това което отличава ЛЕВСКАР от чорбар е ,че единия е до край верен на отбора си и никога не го предава ,а другия пее като раздран ,когато отбора бие и при първата загуба напуска стадиона ,скандирайки "Курви сте". Така че ,преди някой да дава определения за отобра и да се самоокачествява като ЛЕВСКАР ,нека прецени дали в действителнсот е такъв.
Отдавна не съм бил на мач на Левски, но винаги, когато ги дават по телевизията ги гледам и доста емоционално приемам всичко, което става на терена. Не смятам, че критиката ми или отсъствието ми от стадиона, ме правят т.нар. чорбар, въпреки че много обичам боб и шкембе-чорба.
Хайде, със здраве. САМО ЛЕВСКИ !
Threads: 18
Не съм казвал ,че си чорбар .Сигурен съм ,че не си.Просто ,нека подкрепим отбора ,когато е долу.КАто бие наред и е в ШЛ ,тогава и чорбарите го подкрепяха.Имам познати от цска ,които ходеха на мачовете е така да видят и те голям футбол.
Сега трябва да се помогне на отбора.
САМО ЛЕВСКИ!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
11th November 2009, 23:59
Quote:Колкото до Гонзалес, той не е нищо повече от един болен в амбициите си човек, чиито наглост и самолюбие равни нямат. Вкарал 12-13 гола на ЦСКА, много важно. Видяхме колко гола вкара в Рен, Мрен или където там "игра". Голове срещу някой силен европейски отбор няма, головете му за националния отбор за 3-4, и то срещу величия като Малта и Люксембург. И вече му лепваме статус "легенда" - браво !
Ами да Коце, Гонзо си е легенда на любимия ни отбор и това е вън от всякакво съмнение. Може да е всякакъв, но е реализирал 105 гола в 181 мача(4-то място във вечната ранклиста  в А група с екипа на Левски и има 15 гола срещу чорбата(измести Наско от първото място  . Да, не успя да направи международна кариера, но това няма нищо общо с приноса му за Левски.
А иначе Ред Бул не са хич слаб отбор... Това че преди 3-4 години нямаше да имаме проблеми да победим този отбор, не означава че са слаби, просто тогава имахме велик състав, кадърен треньор, перфектно ръководство и не на последно място Батков не се месеше в работата на останалите... Тогава отборът беше излязъл от блатото на посредствеността, в което се намира целия ни футбол и привикнахме към добри постижения, в което няма нищо лошо, ама сега вече имаме високи очаквания... трябва да се гледа по-реално на нещата. Така че... работата е ясна. Не вярвам да има истински Левскар, който да не го боли за простотиите, които стават на Герена в последната година и половина. И все пак може да се каже, че имахме "привилегията" да проследим как за около година се разбива перфектен отбор. По този повод бих искал да споделя една статия на Жаклин Михайлов, която е от преди повече от месец, но съм си я запазил, защото много добре описвана президента на любимия ни отбор. http://www.sport1.bg/sport1/node/150995 (Еми да, какво да се прави от Спирта е линка  )
Само Левски !
12th November 2009, 00:05
Относно Челси - Ман Ю, който се разсикваше в друга тема... До колкото успях да го гледам с едно око, докато бях на срещата на фен-клуба в Кроса, нищо впечатляващо като продукция. Само не успях да разбера защо съдията даде жълт картон на Дрогба, след каратеката на Евънс :eusa_think: А и още нещо по темата... Не знам само на мен ли ми дотегна от постоянното мрънкане на Фергюсън за съдиите. То тоз сезон няма 2 мача поред, след които да не плямпа редовните си глупости. Идиотщината на Евънс просто няма нужда от коментар... Ама Видич как се подсмихваше на тъча... май му се искаше той да е на мястото на Евънс
Threads: 3
14th November 2009, 13:36
Кур за Алън Уайли и Мартин Аткинсън. Единия е не само непотготвен, а и мърда. Втория е е*ан в очите. И те така, Челси шампони тая година.
Threads: 17
14th November 2009, 15:11
Повече от жалка картинка! Фен на юнайтед да псува съдиите!
Threads: 3
14th November 2009, 23:26
тоя мач и аз го гледах с едно око, щото бях заложил за точен резултат.
Само дето повече ми напомняше за Левски - ЦСКА, когато и да погледна към телевизора, някой се превиваше на тревата...
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.
Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.[/COLOR]
|