Threads: 399
Country:
Чакането приключи! Българските Maiden феновете вече могат да бъдат спокойни, че ще успеят да се докоснат до тази великолепна бутилка, благодарение на приятелите ни от
Beers.BG.
Предварителна поръчка на TROOPER вече може да бъде направена от
онлайн магазина на Beers.BG. Официалната дата на която стартира продажбата е 20 май.
Очаквайте съвсем скоро и информация за „Launch" партита за страхотната бира.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 27
Имам поръчано кашонче вече. Йеее!
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 0
Здравейте,
Добра новина!!!
От 30.05.2013 супермаркети Пикадили ще пуснат бирата на промоция за една седмица на цена от 4.99 за бутилка. До колкото разбрах ще я пуснат само по МОЛ-овете в София и другите им магазини във Варна.
СУПЕР!!!
Country:
Бирата вече пътува към нас..
Threads: 1
Аз тази истерия с бирата не я разбирам.Бира като бира,какво толкова....
Country:
Разликата е че май си е бира наистина а не това което пием тук...
Чух много добри отзиви за самата бира и нямам търпение да я пробвам.
Но е факт че всичко което е с марка MAIDEN и е ново се купува...
Threads: 27
Разликата е, че е ейл, на не лагер, каквото пием обикновено тук. Тук даже и лагер не е, въпреки че се води такова. Добрият ейл е превъзходно пиене. Hobgoblin е прекрасен пример, въпреки че е малко по-тежък за лятото.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 0
Мога да споделя лични впечетления от бирата. Определено за мен вкусът е тотално различен от този, на който съм свикнал в БГ. Мога да го определя, като нещо наподобяващо, тъй наречената "жива" бира с лек аромат на пелин.Това, което ме изненада, е че газировката определено не те "надува".Като краен резултат - определено ми допадна. Малко ми е проблем цената, но...И пак да кажа, това са мои впечетления.
Threads: 1
Country:
Според
The Local, продажбата на бирата „Trooper" на IRON MAIDEN е спряна в Швеция от веригата магазини за алкохол Systembolaget. Причината са правни опасения относно „черепа" (Eddie) върху етикета.
"Имахме дискусия относно етикета. Законът за алкохола диктува как той трябва да изглежда. Ето защо ние все още не сме сигурни, че можем да я пуснем в този вид." - Terese Elmgren от Systembolaget.
Картинката на етикета е взета от сингъла "The Trooper" на групата от 1983 и се е превърнал в икона за феновете на Maiden.
През 2010 Systembolaget прекратиха продажбите и на щатската бира Founders Breakfast Stout, поради изображение на детско лице върху етикета.
През април 2013, датската пивоварна Amager Bryghus бяха принудени да променят етикета на своята "Lust" бира заради изображението на разголена жена. Оплакванията на Systembolaget са, че етикета е твърде секси за Швеция.
Бирата „Lust" (похот

е част от комплект от 7 бири изобразяващи седемте смъртни гряха.