Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прощалното турне на Paul Di'Anno ще мине и през Бълг&#1072
Бившият вокалист на Iron Maiden Paul Di'Anno обяви българска дата в разписанието на прощалното си турне. Денят е 3 октомври тази година, а мястото е клуб R.B.F. в София.

Очакваме в близките дни потвърждение от български промоутър и допълнителни подробности за шоуто.

[Image: paul_dianno_farewell.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Някой навит да направим гледане на Dianno в близките дати в Гърция.

Предложение Серес е на 220км от София. Точно където ще е концерта бяхме с Гери и Любака преди няколко месеца за друг концерт. Заличката е много яка и града си заслужава.

Аз лично даже се замислям към пропускане на Софийския концерт.

Другата яка възможност е концерта в Петък в Солун.. билет 10 евро - 15 евро е на входа. Толкова е и за Серес.

Да видим колко ше са билетите за бг датата
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Имам въпрос...

Според едни публикации, Paul Di'Anno щял да изпълнява целия първи албум на Iron Maiden на концерта в София. Според други - щял да изпълнява целите първи два албума на Iron Maiden. Някой има ли представа къде е истината?
Reply
ozzy Wrote:Имам въпрос...

Според едни публикации, Paul Di'Anno щял да изпълнява целия първи албум на Iron Maiden на концерта в София. Според други - щял да изпълнява целите първи два албума на Iron Maiden. Някой има ли представа къде е истината?

Бих бил много учуден и от едното, и от другото. Последните му сетове са обичайните- две-три песни от дебюта, две-три от втория, една песен на Battlezone, една на Killers, два-три кавъра и това е.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Ето тук може да се види приблизителният сет лист,който и нас ни чака
http://www.setlist.fm/setlist/paul-diann...65810.html
Reply
И аз се съмнявам да прави целите албуми ... това което е пуснал Боби ми изглежда най-логично
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)