Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 години IRON MAIDEN BULGARIA!
#1
Преди да се усетим изминаха 6 години откакто сме заедно и сме едно голямо семейство. Всички знаем, че тези 6 години изобщо не са пропиляни напразно и си пожелаваме още 666 пъти да празнуваме този юбилей именно с Вас. Благодарение на всички Вас този фен клуб е първият официален фен клуб в България и продължава да съществува и да се развива. На 26 октомври НИЕ ще отпразнуваме своята шеста годишнина. По традиция, това ще се случи в метъл бар The Black Lodge. Всички фенове на групата и приятели на клуба са добре дошли за по бира, среща с приятели и солидна доза парчета на любимата група. За разлика от всеки друг рожден ден, сега рожденикът ще раздава подаръци! Началото на събитието е 21:00, а входът е свободен!


[Image: 6years.png]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Слушайте утре и предаването "От Другата Страна" по радио Варна.

Quote: Специални интервюта с Mateusz "Havoc" Maurycy (BLINDEAD) и Emilio Souto (SKILTRON). Атанас "Saxon" Димитров за концерта на LEPROUS в София на 22 октомври. Станислав "Staffa" Василев за едноименния дебюта на MOSHPIT JUSTICE. Николас Петрас за 6-годишнината на първия официален фен клуб на IRON MAIDEN в България. Мони Панчев (Издателство "Махалото") за биографията на Bob Dylan „Боб Дилън по магистралата на живота". Явор Цанев за новия му сборник с разкази „Вино за мъртвите". Информация за първия „Gothic Fest Sofia 2013" (25 и 26 октомвриWink.
Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на LEAVES' EYES и ATROCITY на 27 октомври в София, осигурена от „BGTSC".
В предаването ще звучи музика на: RANGER, SPEEDTRAP, SCORPIONS, FANAGORIA, BLIND GUARDIAN, DOWNSLOT, DAILY NOISE CLUB, DAY OF EXECUTION, DEATH, PORN (THE MEN OF) и др.
Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.


[Image: the-other-side.jpg]

Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)