Threads: 14
Защо цените? Аз си купих билет на първата минута от продажбата. Промоутъра пък не е виновен, че няма фенове. Защото сме само тези тук. Аз 2 години продавам 10 плочи по 10 лева и никой не ги иска. Награя ти ми ги купуваш, че и ми се сърдиш, че ги продавам без пари. Ми като никой не ги иска...
Threads: 27
kosio Wrote:Защо цените? Аз си купих билет на първата минута от продажбата. Промоутъра пък не е виновен, че няма фенове. Защото сме само тези тук. Аз 2 години продавам 10 плочи по 10 лева и никой не ги иска. Награя ти ми ги купуваш, че и ми се сърдиш, че ги продавам без пари. Ми като никой не ги иска...
Сега, колекционери и фенове са различни неща, знаеш. Плочи не събира всеки фен. Фенове си има достатъчно. През 2007 нямаше проблеми с феновете. Цените бяха надути. Адски надути. Два билеа за "фестивал" с 5 (!) групи - 300 кинта. Този специално промоутър му бяха обявили бойкот заради цените на концерт на Металика в Израел. И концертът пропадна, естествено. Просто българинът показа адекватно поведение и не си купи билети. Аз си купих, ти си купи, но масово хората не си купиха, защото това се ненормални цени.
Няма да се впускам в подробности, но имам достатъчно вътрешна информация, за да твърдя, че тези хора са мошеници и печалбари. Даже преди години написах ето това:
http://onestiffsecond.blogspot.com/2011/...st_12.html
Ако искаш го прочети, ако искаш недей, но това е самата истина и нашата любима банда няма нищо общо с тънките сметки и подмолните игрички на шепа измекяри.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 14
Още тогава го четох.
Аз ти вярвам и съм казал и преди.
Каквото кажеш ти - вярно е.