Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Биографията на PAUL DI’ANNO вече и на български.
#1
Всичко е истина – защото съм го преживял. Някои от имената на членове на групи, бивши съпруги, групита, гаджета, наркопласьори, полицаи и безскрупулни типове са променени, за да се защити самоличността им, или защото не си спомням истинските. А ако някой се обиди от това, което чете – не ми пука!"


Пол ди Ано е сред най-буйните фигури в света на рока. За първи път в автобиографичната книга „Звяра" той споделя спомените си като вокалист на могъщите Iron Maiden и разкрива шокиращи истории от интимния си живот – преследвания на журналисти, стрелби, истината за своя арест за притежание на оръжие, безброй побоища, секс оргии, брак с българка... Всичко това, придружено с неизмеримо количество алкохол и твърде много дрога.


Конфликтното му поведение извън сцената е дори по-скандално от това под прожекторите. „Звяра" е откровен разказ за пътя от върховете на славата до дъното на разорението, белязан от неистовата му борба с наркотичната и алкохолната зависимост, както и с усилията да победи собствените си демони.

ТЪРСЕТЕ В КНИЖАРНИЦИТЕ! АВТОБИОГРАФИЯТА НА ПОЛ ДИ АНО, "ЗВЯРА"! от 3 януари 2014


[Image: dianno-beast-book.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Горещо препоръчвам четенето в оригинал, особено ако подобно на мен, сте се сблъсквали с преводите на Addix. Аз съм се сблъсквал един път и повече няма да повторя.:no:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
#3
Всичко е истина – защото съм го преживял.... наркопласьори, полицаи и безскрупулни типове .....

...., стрелби, истината за своя арест за притежание на оръжие, безброй побоища, секс оргии...... Всичко това, придружено с неизмеримо количество алкохол и твърде много дрога.


Ами запазил го е Господ.
Много хора с такъв живот си отиват твърде млади. Не знам дали го е оценил в книгата пък и изобщо. Живота трябва да се цени,защото е подарък.Скъп!
Вероятно няма да мога да си купя и тази книга засега.

Бих желал да прочета и притежавам книгите за Мейдън,Пърпъл,Пинк Флойд
може би и тази,но все още е в бъдещето някъде.

Somewhere in time
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)