Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 2.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN с концерт в София на 16 юни
Ех гъзарчета сте, фенклуба! TongueTongueTongueTongueTongue
Reply
Хайде и аз да се похваля със билет и то хартиен както си трябва !
Добре че успях да ги хвана днес от ТикетПро във 18ч без 10 ! Big Grin

Ех доживях до този концерт...
Reply
И аз вчера отнесох 4 билета за отпред. :rockdevil:

Като гледам номерата им, си правя извода, че до моите билети са продадени около 70 броя. А може извода ми да е тотално грешен. :eusa_think:

Като цяло, обаче, ми се струва, че цените са изключително разумни и като чувам колко приятели и колеги, които не са големи фенове (всъщност просто слушат подобна музикаWink, мислят да дойдат, насочвайки се към билетите от около 80 лева, се надявам да имаме една доволно пълна и "навита" зала. А и сетлиста предполага по-голяма познаваемост.

Най-накрая ще си чуем едно хубаво Scream for me, Sofia...
Reply
Прав си, този път много простотии, как Мейдън нямали фенове в България, или как не могли да напълнят Академик, ще отпаднат, а и поради класическия сетлист, никой няма да се оплаква и от застъпването на нови, и непознати песни. Ех, дано мечтата ми да преместят концерта на Васил Левски, да се сбъдне, и да бием рекорда на AC/DC :wub::wub::wub::wub:
Абе пичове, не разбрах само, мога ли да си купя билет от НДК?
Reply
Здрасти Smile

Вчера беше пре-продажбата за билети за тези които са във офицялният фен клуб на групата (ironmaiden.com).

От утре 10ч вече би трябвало да продават билети за всички и за всички категории във билетен център НДК (тикетпроWink, касите на Арена и партnьори на ТикетПроБГ... Wink

И аз се надявам за най великата група на всички времена да е поне на Васил Левски !

Очаква ни страхотен сетлист найстина ! Едни от най любимите песни са там и ще се изкефя на макс когато мечтата стане реалност !
(най се надявам на такива като Phantom, Blood Brothers, Clansman, почти каквото и да е от Powerslave, Afraid to shoot strangers но може би него ще махнат...,
Bring your daughter ама никакъв шанс и примерно Alexander the Great !
Reply
Май на някои хора еуфорията им идва в повече.Концертът според мен няма да бъде местен на никакъв стадион.Maiden не е AC/DC,не е METALLICA и няма как да бъде бит техен концерт по посещаемост в България.Това си е лично мое и неангажиращо мнение....За сетлиста също някои хора са далеч от истината-Clansman,Alexander the great,Bring your daughter....Blood brothers това са някакви утопии.Тази група не прави промени в сетлиста по традиция(все пак англичани са и си държат на традициитеWink.Най-много да пипнат две песни,за които кандидати според мен са Afraid..& Phantom..А ако някои наистина иска да види Clansman на живо,то другия месец да заповяда на концерта на мистър Бейли,той влага много душа в тази песен и се получава невероятно....
Reply
А не Фантома да не пипат, той и Седмият син са абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, защото най-вероятно това са песните, които след това турне повече няма да чуем на живо, колкото до Sign of the cross, The Clansman и др хитове от 90те, макар да са ми любими съм готов да ги пропусна на това турне заради важните хитове от 80те, понеже Мейдън винаги могат да направят турне посветено на 90те и пак да ги изпълнят!
Иначе аз не си правя илюзии, че Мейдън ще съберат 70 000 души, но пък защо не концерта да е на националния, толкова ли не могат да съберат поне 35 000, като 4ката на траша - напълно достатъчно, не екато да кажеш, че нямат фенове, ако беше така, нямаше всеки 2ри метъл в родината да носи тяхна тениска Wink
Reply
То е ясно че няма коренни промени да правят в сетлиста, все пак се казва "Maiden England 2014" и ще си държът на традициите и обичайните класики и шлагери. Smile
Най много две ще променят (SSOSS за SIT или по рано от 1984аWink и една в повече като някои път стигат 18 песни. Интрото сигурно ще се запази.
За мен каквото и да свирят пак ще ми е най голямото изживяване като за пръв път и нямам никакви претенции!

За Блейз днес си взех билет и найстина имаме уникален шанс за една година да видим всичките вокали на Мейдън заедно със Пол !

За феновете тук, грубо съм забелязал мнозинството да се кефи на такива като DC, Metallica, purple, whitesnake, manowar главно. Мейдън може да има толкова фенове и да се виждат тениски в БГ колкото Металика примерно, но на Металика идва и блондинката и чичо чалгар да чуе едно ''nothing else matters'' + още разни други ''рандъм'' и да си тръгнат и това напълва стадиона минути преди да излезе главната група на фестивала примерно. За това може и да не се бие найстина публиката на горепосочените Калифорниици....

Това шоу е направено за зала главно и не знам въобще дали може да се мести на открито.

Ние поне ще се наслаждаваме от край до край, найстина много хубава новина и от колко време я очаквах ! Smile

Както викате ще има и 90s турне сигурно и вече голяма част от 00s...
Reply
За турне посветено на 90те не знам ще има ли някога, ама заради компилацията From fear to eternity бях с очаквания след турнето за TFF да има турне посветено на 90те, но те направиха Мейдън инглънд, което в случая се оказа още по-яко, та затова надеждите ми са един ден да има и турне обхващащо 90те, разбира се първо ще чакаме албум номер 16 и съответното турне :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:
Иначе не знам защо си мислиш така, но феновете на Мейдън със сигурност са повече от тези на мановар, за това си залагам главата дори, но както и да е, за чалгарите ревящи за "майката няма значение" няма да рева като няма да дойдатConfusedleep:
Между д р, Пърпъл които се водят любимата банда на българина, не ми е известно някога на техен концерт да са събирали над 25 000 човека, докато Ас/дс събраха кажи-рече населението на една Враца Wink та и това не е гаранция!
Reply
Чета и се чудя как може изобщо някой да си мечтае да се мести този концерт на стадион. Умът ми не го попбира! Хората в Европа мило и драго дават да гледат концерти на Мейдън в зала, а не по стадиони и фестивали, а тук искат вятърът да носи звука в различни посоки. Най-добрите концерти на Мейдън, които съм гледал ( а те не са нито един, нито два, нито даже 10) са били в зали- o2 arena, beogradska arena.
Въобще не ми пука за масовката, искам да гледам спектакъл-с осветлението, ледовете и всичко станало-това е възможно само в зала. Да не говорим, че Боби е прав- Мейдън не са ДиСи и Металика. Слава богу, бих добавил.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)