Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 2.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN с концерт в София на 16 юни
The Clansman93 Wrote:нямаше всеки 2ри метъл в родината да носи тяхна тениска Wink

И поне 50% от тези хора са с тениската, защото им харесва картинката, а не защото са фенове, освен ако слушането на 2-3 песни не се смята за фенство, да не говорим, че съм свидетел на доста, които дори не знаят коя група са "облекли".

Съгласна съм, че МЕЙДЪН в зала правят по-добри концерти.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Излишно е да се говори за местене на концерта на стадион.

1. Струва ми се абсурдно да се продадат повече от 10-12 000 билета. Което е достатъчно само по себе си. Покрай мен наистина доста хора говорят, че ще си вземат билети, което е много по-различна ситуация от 2010, но нека първо да ги купят. Wink

2. Най-скъпите места в залата са по трибуните, отстрани, откъдето ще се вижда хубаво сцената. Еквивалента на стадион би бил да гледаш от около 35-40 метра. Ще е яко прецаквация за хората, които са си купили на трибуната.

3. В зала е по-яко, освен ако не си на стадион из Южна Америка, предполагам. :eusa_think:

Що се отнася до сетлиста, аз очаквам да сменят 2, максимум 3, песни. И не мисля, че ще са песни, които досега не са свирили никога на живо.

Като цяло, мисля, че за всички нас е важно залата да се понапълни и публиката да е шумна и активна, защото така шоуто и изживяването е по-добро. В крайна сметка, всичко останало после остава на заден план - поне при мен е така.
Reply
Няма по-добро място от залата.
Ще е велико!
Аз мисля, че Phantom, и Afraid to shoot... ще отпаднат.
И ще има Hallowed be thy name и още нещо от вида Sanctuary, Running free, Run to the hills. Не ми се проверява сега кои от тези 3 я няма досега.
Reply
Включвам се и аз в дискусията. Декември месец бях в Арената на концерта на Scorpions.(любима бандаWink. Залата за мен е перфектното място за концерт. Да, не събира повече от 10-12 хиляди, но и в това си има чар. Аз бах на трибуните, които са централно срещу сцената и бих казал, че въпреки разстоянието всичко се виждаше перфектно без да се налага да си кривя главата постоянно наляво/надясно. Така, че аз съм твърдо ЗА концерта да си остане в Армеец. Ще видим организаторите какво ще измислят де Smile Но наистина ще има много набутани ако се премести на стадион.

PS - Ще ми е пръви концерт на Мейдън, та - на концертите в зала има видеостени нали ?
Reply
На концертите на Мейдън винаги има видео стени.

Колкото до сетлиста:

Moonchild
Can I Play with Madness
The Prisoner
2 Minutes to Midnight
Afraid to Shoot Strangers
The Trooper
The Number of the Beast
Phantom of the Opera
Run to the Hills
Wasted Years
Seventh Son of a Seventh Son
The Clairvoyant
Fear of the Dark
Iron Maiden
Churchill's Speech
Aces High
The Evil That Men Do
Running Free

Този беше през последните 2 години.

Този е от 2008/2009

Intro: Doctor, Doctor
Churchill's Speech
Aces High
2 Minutes To Midnight
Revelations
The Trooper
Wasted Years
Run To The Hills
The Number Of The Beast
The Rime Of The Ancient Marriner
Powerslave
Can I Play with Madness
Fear Of The Dark
The Iron Maiden
Moonchild
The Clairvoyant
Hallowed Be Thy Name

и 2005

The Ides of March
Murders in the Rue Morgue
Another Life
Prowler
The Trooper
Remember Tomorrow
Where Eagles Dare
Run to the Hills
Revelations
Wrathchild
Die with Your Boots On
Phantom of the Opera
The Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Running Free
Drifter
Sanctuary

Така като гледам, може да се предположи кои песни ще бъдат изпълнени защото се дублират и кои е вероятно да ги вмъкнат.

Надявам се освен SSOASS да я има и Where Eagles Dare :wub:
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Хайде и аз да се разпиша пред сцена.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
За протокола, на касата на ВАЦ билети няма, не продават от две години, въпреки, че на сайта на тикет про касата си стои :no: В офис уан всичко бе наред, пред сцена съм. Айде да идва юни :edtroop:
Reply
Във Велинград в Офис 1, където е и единственото място-партньор на Тикетпро в града, чаках 30-35 минути за 2 билета. Опашка нямаше, но явно хората сега се запознаваха с интернет, и въобще с компютър...

Както и да е, чакаме 16 юни да идва по-бързо и та да се размажем! Пък, ако има и як съпорт... Иначе по темата с зали/стадиони, аз също предпочитам да си остане в залата. Колкото събере, толкова. Въобще концерт в зала и такъв на открито, нямат база за сравнение.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Относно подгряващата група, гледам че Ghost ще свирят, както и Мейдън, на Nova Rock в Австрия на 14 Юни, два дни преди Софето. Искренно се надявам да понаминат заедно тук.
Reply
Днес взех 6 билета от Orange център в мол Сердика.Освен моите бяха продадени още само 4,говорим за 19 часа.Така че за сега продажбите вървят тегаво.Добре,че концерта е в залата,защото на стадиона щяхме да изглеждаме ужасно малко.В България феновете на Мейдън не сме толкова много,но сме някак си добре организирани.Говоря за истински фенове а не за хора носещи фланелки на групата.А, и още нещо-непременно си искайте ваучерите,които дават при закупуването на билета....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)