Thread Rating:
  • 13 Vote(s) - 2.77 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо&#1
Parlophone Records (BMG/INgrooves Music Group for the USA) ще преиздадат първите осем албума на IRON MAIDEN на 180-грамов черен винил.

Като допълнение към албумите ще бъдат преиздадени и 7 инчовите сингли към тях в изключително лимитиран тираж. Тези преиздания ще бъдат взети директно от оригиналните аналогови мастъри. Заедно с оригиналния си артуърк те със сигурност ще се превърнат в задължителен артикул във всяка Maiden колекция

[Image: reissues-blackvinyl.jpg]

Албумите също ще бъдат взети от аналоговите мастъри и ще са с идендтични обложки, като изданията от 80-те. Като допълнение първата партида от преиздадени албуми (Iron Maiden/Killers/The Number Of The Beast) ще е заедно с колекционерска кутия, която ще побира всичките 8 плочи. Кутията ще е иключително лимитирана и ще е налична до изчерпване на количествата.

[Image: reissues-blackvinyl-box.jpg]

Албумите ще тръгнат в продажба от 13 октомври с първите 3 албума. (Iron Maiden/Killers/The Number Of The Beast) и съпътстващите ги сингли

Running Free b/w Burning Ambition
Sanctuary b/w Drifter (Live) and I've Got The Fire (Live)
Women In Uniform b/w Invasion
Twilight Zone/Wrathchild double A side
Purgatory b/w Genghis Khan
Run To The Hills b/w Total Eclipse
The Number Of The Beast b/w Remember Tomorrow (Live)

След това на :
27 октомври: Piece Of Mind, Powerslave и Live After Death с шесте им прилежащи 7 инчови сингли:

Flight Of Icarus b/w I've Got The Fire
The Trooper b/w Cross-Eyed Mary
2 Minutes To Midnight b/w Rainbow's Gold
Aces High b/w King Of Twilight
Running Free (Live) b/w Sanctuary (Live)
Run To The Hills (Live) b/w Phantom Of The Opera (Live)

24 ноември: Somewhere In Time и Seventh Son Of A Seventh Son с шесте им прилежащи 7 инчови сингли:

Wasted Years b/w Reach Out
Stranger In A Strange Land b/w That Girl
Can I Play With Madness b/w Black Bart Blues
The Evil That Men Do b/w Prowler '88
The Clairvoyant b/w The Prisoner (Live)
Infinite Dreams (Live) b/w Killers (Live)

Очаквайте съвсем скоро и линкове за предварителна поръчка

[Image: reissues-blackvinyl-singles.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Цената на малките плочи в Амазон в момента е рекордно ниска (около 6.50 паунда за бройка,вкл. шипингаWink.Сега е моментът за поръчване,имам информация,че синглите ще бъдат в 5000 тираж,а кутията-2500.
Reply
guberman Wrote:Цената на малките плочи в Амазон в момента е рекордно ниска (около 6.50 паунда за бройка,вкл. шипингаWink.Сега е моментът за поръчване,имам информация,че синглите ще бъдат в 5000 тираж,а кутията-2500.

Да, важно е да се знае, че цените в Амазон са плаващи и се променят, но независимо на каква цена си направил предварителната поръчка, Амазон те таксуват на цената, която е в деня на излизането. Преди това дори не взимат пари от картата ти.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Това всъщност не е така.Аз не бях сигурен и се зачетох какво пише в Амазон по този случай и ето текста:
Whenever you pre-order an item eligible for our Pre-order Price Guarantee, the price you pay will be the lowest price offered by Amazon between the time you place your order up to and including the release date, (where the item has a stated release date), or the date the item is dispatched or electronically fulfilled (where the item does not have a stated release date).
Значи би трябвало да ме таксуват по минималната цена между денят на заявката и денят на излизане.Прав ли съм?
Reply
Абсолютно прав си. Въпросът е, че досега не съм виждал междинна цена, която е по-ниска от тази на датата на излизане.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Днес ме таксуваха за първите 3 плочи и чакам да ги пратят.. надявам се да са с кутията както пише
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Кога си направил поръчката?Всъщност,за Амазон ли става въпрос?
Reply
Поръчките направени в Англия от амазон са вече по адресите. Синглите са ми ги таксували по 5.80 паунда, иначе вчера ги гледах цените на сайта са по 9,90...
Нямам търпение вече, а моята поръчка ще се забави поне седмица, тъй като ползвам куриер посредник за по-сигурно уж.
Това което ми направи впечатление от някои снимки в нета на корицата на TNOTB, цветовете на небето и облаците са отново в сиво-черно, а не като оригинала в синьо.....i have bad feeling about this....
Както и да е, засега поръчах всичко от първата вълна преиздания, чак като дойдат и видя за какво става въпрос ще реша и за останалите....
Поздрави!
Reply
crimsonrider Wrote:Това което ми направи впечатление от някои снимки в нета на корицата на TNOTB, цветовете на небето и облаците са отново в сиво-черно, а не като оригинала в синьо.....i have bad feeling about this....

Taka e защото замисълът е бил небето наистина да е черно,но са объркали цветовете при отпечатването и се е получил познатият ни син цвят.От тогава всякакви видове преиздания са с черно небе....
Reply
Ясно...
Между другото гледах днес в тубата няколко презентации на преизданията. Въпросното 'torture me back to your lair' в края на фантома отново го няма....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)