Thread Rating:
  • 17 Vote(s) - 2.76 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Новият албум на IRON MAIDEN ще се казва The Book Of Souls и излиза н&#
Стиф е абсолютно прав Боби.. хората вече намират за по интересно да коментират директно в Facebook от колкото тук. Особено когато всичко става през мобилните телефони. Аз не мога да задължа абсолютно никой да влиза и да коментира. И от своя страна се опитвам да правя всичко клуба да съществува. На сайта се пуска всяка новина веднага като излезне и в Facebook се пускат постянно интереесни неща Не приятно ми е, че мислиш че клуба се е скапал (особено като не си бил и членWink. Wink

Забелязвам и много интересна тенденция. някои клубове дори си закриха сайтовете.. защото много по-лесно им е да пуснат новина в Facebook отколкото в сайт. А ние имаме всичко и смея да кажа че се поддържа добре и се задържа на повърхността рекордно от всичките

както забелязваш аз се старая за всяка новина да пускам тема... коментирането си зависи от Вас. Предстоят много нови тениски итн.
да не говорим колко усилия коства планирането на "официално" release party на албума. Ако това е скапване то е супер да сме най-лайняния клуб Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Messages In This Thread
Новият албум на IRON MAIDEN ще се казва The Book Of Souls и излиза н&# - by Dragontear_vbulletin3_import1 - 20th August 2015, 19:39

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)