Threads: 1
Имаме нов сингъл,нов клип,албумът чука на вратата,а в този форум-нищо. няма коментари,няма истерично отброяване на часовете до заветната дата-нищо. тук вече никой не пише. какво става,бе хора,фенклубът нещо тотално се скапа....
Threads: 14
Не ме обиждаш нарочно, нали?
никиго не обиждам само се опитвам да сръчкам нечии задници, ама нъц. тук е като на погребение....кой ли е мъртвецът?
Threads: 27
Боби, фен клубът си е напълно окей, просто форумите малко по малко си отиват, заради фейсбук. Това е тенденция от години.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
явно
ad:
Threads: 387
20th August 2015, 19:39
(This post was last modified: 20th August 2015, 19:45 by Dragontear.)
Стиф е абсолютно прав Боби.. хората вече намират за по интересно да коментират директно в Facebook от колкото тук. Особено когато всичко става през мобилните телефони. Аз не мога да задължа абсолютно никой да влиза и да коментира. И от своя страна се опитвам да правя всичко клуба да съществува. На сайта се пуска всяка новина веднага като излезне и в Facebook се пускат постянно интереесни неща Не приятно ми е, че мислиш че клуба се е скапал (особено като не си бил и член
.
Забелязвам и много интересна тенденция. някои клубове дори си закриха сайтовете.. защото много по-лесно им е да пуснат новина в Facebook отколкото в сайт. А ние имаме всичко и смея да кажа че се поддържа добре и се задържа на повърхността рекордно от всичките
както забелязваш аз се старая за всяка новина да пускам тема... коментирането си зависи от Вас. Предстоят много нови тениски итн.
да не говорим колко усилия коства планирането на "официално" release party на албума. Ако това е скапване то е супер да сме най-лайняния клуб
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
радвам се да го чуя това нещо от теб. вярно,не съм във фен клуба,но се опитвам да бъда близо. чрез форума се опитвам да следя за новините в клуба и тъй като от доста време е мъртвило явно съм си направил грешни изводи. наздраве,пичове!
Threads: 0
Наздраве за новия албум!
Живи и здрави!
Threads: 387
Следвашия месец излиза новия двоен албум на IRON MAIDEN , носещ името The Book Of Souls. В скорощно интервю за италианския
Corriere Della Sera, Bruce Dickinson разкрива че едно от новите парчета ще е посветено на покойния Robin Williams.
„Любимото ми парче от албума е песен която не съм писал аз" Обяснява Dickinson.
"Казва се Tears Of A Clown и се разказва за Robin Williams. Чудя се как може да е бил толкова депресиран, след като винаги изглеждаше много щастлив."
Williams се самоуби на 11 август 2014 след дълга битка с депресия.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 5
Задава се нещо масивно
http://www.ironmaiden.com/iron-maiden-an...-tour.html
Определено ще се пътува на някъде
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...