Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicko McBrain е получил инсулт през Януари
#1
Shocked 
Това е нещо което обсъждахме в началото на турнето.
Свиренето му се е променило дори говорът му беше различен (когато представяше барабаните си)

На всички ни беше ясно че има нещо но не знаехме какво....Quote:
Здравейте момчета и момичета,
Надявам се това съобщение да ви намера в крепко здраве!
Причината, поради която ви пиша днес, е да ви уведомя за много сериозен здравословен проблем, през който преминах. През януари получих инсулт, благодаря на Господ, че беше лек, или както го наричат - Преходна исхемична атака (TIA). Това ме остави парализиран от дясната ми страна от рамото ми надолу, разбира се бях много притеснен, че кариерата ми е приключила, но с любовта и подкрепата на моята съпруга, Ребека и семейството ми, моите лекари, особено Джули, моят терапевт , и моето семейство в Iron Maiden, успях да възстановя до около 70%. След 10 седмици интензивна терапия почти беше време да започнем репетициите за нашето турне. Чувствам, че е важно да ви уведомя за това сега, вместо по-рано, тъй като бях загрижен главно да си върша работата и да се концентрирам върху възстановяването за да съм в 100% форма. Все още не съм там, но с Божията милост ставам все по-добре и по-силен с течение на седмиците.
Благодаря на всички за най-прекрасното и вълшебно турне досега, всички бяхте толкова невероятни.
Ами това е от мен. Бог да ви благослови всички, бъдете живи и здрави и очаквам с нетърпение да ви видя всички някъде след време. :-) :-)
Нико
Мениджърът Род Смолууд добавя – „Останалата част от групата и аз смятаме, че това, което Нико успя да постигне след инсулта, показва невероятна вяра и сила на волята и ние всички сме много горди с него. С този нов и много сложен в музикално отношение материал, той просто наведе глава и се концентрира върху възстановяването си. Честно казано не знаехме дали ще може да изнесе цяло шоу, докато репетициите на групата не започнаха през май и имаше толкова много подкрепа за него от групата и след това истинско облекчение за всички, когато видяхме, че ще може да го направи!"
„Нико, тъй като е Нико, той не искаше да вдига шум и да отвлича вниманието от турнето по това време, но сега, когато е сигурен, че скоро ще стигне до там, той смята, че вие, феновете, трябва да знаете направо от него, а не от някакви слухове! "
„Всички ние, разбира се, се радваме, че той се пребори с това толкова добре и очакваме с нетърпение още много турнета заедно, започвайки с трите концерта в Западна Канада и Power Trip в Калифорния, което предстои след няколко месеца. Нямаме търпение!
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
#2
Бог наистина му е помогнал.
Reply
#3
Дано се възстанови напълно
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)