Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл музиката - виновна или..?
Ludnichar Wrote:Интересно ако убиецът случайно не слуша метъл, не играе GTA или Manhunt и не гледа психо-филми какво ще измислят да е виновно...
Вече го споменах! Wink

Въпрос на време е да измислят какво ще е следващото... Може би че са гледали бойко борисов по телевизията... Big Grin
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
На човек със слаба психа всичко може да му повлиае. Но и според мен музиката не е виновна, просто чевека е бил или прекалено депресиран или направо превъртял.
Reply
тия хора са луди как може метъла да накара някои да извърши нещо такова :mad:
Reply
Както каза Алис Купър в едно интервю - "Ако отвориш вратата на детската стая на някое дете и го намериш мъртво, а в касетофона му има касетка с метъл, последното нещо, което би ти дошло на ума е, че музиката го е подтикнала да се самоубие". Wink Всичко си е до психиката!
Reply
хахаха ще ме и убият мен от смях с този плосък коментар - ако музиката беше виновна за това досега да сме изтрепали половината свят, а след това и себе си. Интересно ми е какво ли точно са слушкали хорицата векове назад трепейки се едни други в несвяст. Некакъв вид метъл ще да е било.... Аре у лево Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Reply
Това ме навежда над спомена че....пианото дълго време е било считано за инструмент на Сатаната:eusa_think: и който е свирил на пиано...дам едни чичковци къде с расо къде без расо идвали и много се карали и пошляпвали обладаната от дявола персона...пък кой знае....институцията "света инквизиция" може би още съществува?!
Затова внимавайте като слушате пиано трибютите на Мейдън Big Grin!
Иначе това просто не си заслужава усилията да бъде коментирано...
Reply
Металика и Мейдън са сатанински групи, щот имат песни за самоубийство, за тва по-полека със слушането им :laugh:

Имаше и още групи, дори с още по идиотски причини, ма не се сещам сайта
Reply
Сega, в момента, музиката може да е малко по-спокойна... Наскоро излезе GTA 4 и известно време то ще обира пешкира! Big Grin
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Всъщност метълът като музика е виновен тогава, когато извършителят се е повлиял от него. Човекът може да има какви ли не психо проблеми, но на практика ако я нямаше агресивната музика, която да му даде идеи (особено при младите престъпнициWink ще му е по-трудно да развие престъпническия потенциал.

Но както и шофирането, изкуството трявба да се ползва от нормални хора.
Reply
Я...! Киро , .. Добре дошъл :edtroop:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)