Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл музиката - виновна или..?
#31
ужас, позьорщина.. Huh

но си мисля, че малко се отклонихме от темата.. освен да си направим тема за позьорщината хD Big Grin
Reply
#32
Иначе конкретно и аз много исках да съм живял 70те и 80те,да съм видял началото на всички велики групи,че и в своя апогей.
Някак си тогава нещата са били повече посветени на идеалите от колкото на парите и известността....Рокът е бил идеаа,а не машина за пари...идеята е водела всички,а печалбите са били по-назад.

Сори за офф поста
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
#33
И да си живял тогава,ако е в България,нищо нямаше да видиш и разбереш.Предполагам знаеш за желязната завеса.
Reply
#34
Иначе по темата,дали метъла е повлиял на убииците,то рапа и чалгата са виновни за наркоманите и курвите.Извинявам се за нецензурният речник.
Reply
#35
Финландец, който застреля 10 души, е бил фен на RAMMSTEIN и METALLICA

22-годишният финландец Matti Juhani Saari (на снимкатаWink, който уби 10 души вчера, 23 септември, в местно училище в Каухайоки (на около 290 км от столицата ХелзинкиWink, е посочил сред любимите си банди в своя YouTube-профил RAMMSTEIN и METALLICA. По ирония на съдбата, Saari е бил разпитван от полицията ден преди масовото убийство заради клипове, пропагандиращи насилие, които е качвал в Интернет (две от видеата могат да се гледат по-долуWink. Преди престъплението младежът е оставил бележка, в която пише, че планира атаката от 2002 г. и че мрази човешката раса.
Според CNN, това е второто подобно масово убийство във Финландия за по-малко от годината, а северната страна се нуждае от спешно преразглеждане на законите си за притежаване на оръжие.

Катехизис.

Дам а кво ли да слуша във Финландия..азис??
Reply
#36
Тук музиката не играе според мен никаква роля. Просто психика, а Финландия пък и е доста северна страна, което пък е предпоставка за такива леки психози Wink
Reply
#37
Е защо пак музиката да е виновна? Човекът сигурно не е бил добре психически и със или без да слуша Metallica и Rammstein е щял да извърши това нещо.Отново металът е изкупителна жертва
Be quick or be dead
Reply
#38
пфф ... ужас ... музиката ... о боже как ще е виновна това сигурно ще е причината че го е извършил ... нямам думи за това хората по улицата ме гледат странно промили съм и мозаците с такива простотий :no:
..::[SIGPIC]D:\Prince of persia\Sofia_Clan.jpg[/SIGPIC]::..
Reply
#39
Еми преди година пак във Финландия стана такова нещо,и убиеца беше фен на ХИМ.А ХИМ определено немогат да мотивират някого да убива.
Това е най-тъпата гледна точка от страна на тея журналисти и власти.Да не би да са Металика виновни???
По тяхната логика,ако убиеца е обичал ягодова торта,нека никой да не яде такава,защото поттиква към извършване на престъпления или ако убиеца е спал на пухена възглавница,нека всички спим на памучни,за да не станем масови убийци Huh
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
#40
Кико Wrote:Няма проблем Smile
За всички не видяли http://www.zazz.bg/play:7799a2bf

незнам аз ли оглушах но този които би трябвало да е китарист свири фалшиво в начало ми се стори че има няколко фалшивинки ... Confusedleep: ама то така то самата музика си е фалчива тъй че кво ми пука Big Grin
промених си много мнението за Тома :no:
ср за поста който няма нищо общо с темата Blush
..::[SIGPIC]D:\Prince of persia\Sofia_Clan.jpg[/SIGPIC]::..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)