Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл музиката - виновна или..?
#1
Пред няколко дни 18 годишно момче от Финаландия уби 8 души и после се самоуби.Вината беше прехвърлена върху музиката,която е слушало момчето,а по-точно метъл.Като се замислих винаги,когато стават такива убийства и винаги изпъкват това,че убиецът слуша метъл.

Мислите ли,че метълът има влияние и подтиква към насилие или просто когато някой има психически проблем музиката в случая няма вина?
Reply
#2
Метълът в никакъв случай не влияе и не подтиква към насилие! Ако е така, какво, всички психари, извършвали някога престъпления, са били метъли ли?:laugh: Това е пълна простотия!!! Единствено показва колко голяма част от хората наистина не харесват метъл и се стараят по всякакъв начин да го оплюят, а тези, които им се връзват са егати глупаците!:lol:
От друга страна, много ме е яд, че има такива гадни смотаняци, които плюят толкова показно метъла, но тази тема е дъъълга и широка!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#3
много ясно че метълът не е причината. Главната причина се е намирала някъде в самия него. За мен такива хора са много слаби в главата, не са наред психически, и е излишно да обвиняват, метъла за това. Ся верно Финладия, Блек, Дет ама незнам. За мен (вече го потретвамWinkметала не е виновен. Аз слушам секви "вариации" на метала, ама не съм утрепал никой още, нали, това си е няква травма можеби незнам, ама много мраза в точно такива случай да намесват музиката и по-точно метъла.
Reply
#4
Интересно ако убиецът случайно не слуша метъл, не играе GTA или Manhunt и не гледа психо-филми какво ще измислят да е виновно...
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
#5
Ludnichar Wrote:Интересно ако убиецът случайно не слуша метъл, не играе GTA или Manhunt и не гледа психо-филми какво ще измислят да е виновно...

т'ва е верно.
Reply
#6
зависи колко повърхностно е било тва хлапе че да му влияе
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
Reply
#7
"Хората" просто са настроени против метъла!Ако е слушал нещо друго нямаше да го споменават...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#8
По тоя повод защо ли не кажат, че някое момиче, починало от СПИН, чалгата му е виновна хD
Без коментар
Определено не музиката е виновна.. човека просто си е слушал правилната музика..Big Grin А това, че не е бил добре психически е напълно отделен въпрос :lol: .. Наскоро даже прочетох някъде, че метъл музиката водела и към загуба на мозъчни клетки хD Че в такъв случай да ми се е изсушил мозъкът досега х.Х Моето мнение напълно се припокрива с това на heavyuma:
"Единствено показва колко голяма част от хората наистина не харесват метъл и се стараят по всякакъв начин да го оплюят, а тези, които им се връзват са егати глупаците!"
Smile А музиката с нищо не е виновна
Reply
#9
Що за глупости... За един психически нестабилен човек винаги ще се намери някакъв повод да извърши подобно безумие. Ако не е метълът, ще е нещо друго.
.::Metal World::. - Българският метъл портал
Reply
#10
преди обвиняваха,че убийците били играли игри с насилие,сега пък изкараха,че и музиката може да ги подтикне към убийствоHuh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)