Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл музиката - виновна или..?
#24
Зависи си от човека.Ако си хлабав в кошницата на раменете ти-всичко би ти повлияло.Има си депресанти,които слушат гадна депресантска музика,направена от депресанти с изкривено мислене,които после стават "емо" или там к'вото е ,режат си вените и незнам си какво.

Гледайте сега аз имам една теория,че метълът като цяло не е възприеман мн от обществото.Един вид ако обикновен човек види някой с очила бъъбреци купени от Люлин за 7 лв и розова фланелка,би го възприел по-добре от някой с дълга коса,фланелка на Джудас и кожен панталон.
Това е причината някои хора,които принципно са си НЕСОЦИАЛНИ да прослушват метъл,защото някак си така се чувства оправдани за несоциалното си поведение или поне търсят извинение с това.
Не говоря за тези,които са си вдъхновени от музиката,говоря за тези,които ходят на чалга парти и у тях имат дискографията на Ивана,но понеже са лузъри и в училище не им се кефят момичета,абе като цяло не са добре възприети от обществото и слагат метъл фланелки и се обличат като брутални метали с кожи и т.н ,за да са още по анти-социални и да се оправдават "Ами аз съъм хеви-метъл".

Така е,защото модата на кожите и на обличането стил Брус Дикинсън Донингтън '92 е отдавна минало,забравено и вече даже неразбирано и неприето от околните и тези,които не ги приемат околните по принцип заради техни си вътрешни тревоги и недъзи почват просто да се отчуждават още повече.

Като се замисля,виждал съ се с към 10 члена от нашия форум.Може би всеки е имал някакъв символ на Мейдън,примерно Лудничаря имаше маншон с надпис на девицата,ама като цяло всички са били облечени в нормата и не е могло да разбереш какво слушат от дрехите,това е защото знаем,че сме си давали последние пари за дискове и касетки на Мейдън,че сме готови д анаправим и невъзможното,за да ги видим на живо и не чувстваме ,че е задължително всички да разбират ,че сме хеви-метъли.

И именно понеже повечето ,които изтъкват стила си са сдуханяци хората смятат,че метъла пречи.
Веднага пример.ТОМА ЗДРАВКОВ-момчето беше най-коравия метъл,беше с кожени панталони в началото,също така беше доста сдъхан и след като му се разви кариерата отиде да прави дует на живо с....Азис!
Един истински фен на Брус Дикинсън и Иън Гилън,който предира пред цяла България,че е най-коравия метъл и ходи по кастингите с фланелки на Мейдън , не би направил дует с Азис,който е псувал до преди два месеца.Въпросния Тома е точно същия,сдухльо,смотаняк,който имаше симпатично гадже,което заряза веднага ,когато стана звезда,за д апочне да излиза с някакви гърли и позьорки.А сигурно е бил най-девствения тип в училище.

Второ тея тъпи емота постоянно правят метъл знака \m/ и хората ги числят към хеви-метъл,което не е добре.

Като цяло за обществото метълеъ е виновен поради непознаване от тяхна страна на материята.Все пак мразели метъла,той бил виновен ама всеки човек се е кефил на Paranoid,Iron Man,Run To The Hills,The Trooper,Breaking The Law....Fear Of The Dark...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply


Messages In This Thread
Метъл музиката - виновна или..? - by Morticia Dickinson - 9th November 2007, 13:30
Метъл музиката - виновна или..? - by Кико - 30th July 2008, 10:35
Метъл музиката - виновна или..? - by Morticia Dickinson - 24th September 2008, 13:26

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)