Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Метъл музиката - виновна или..?
#27
на мен затова малко или повече тома ми стана малко по-антипатичен в последно време.. Амаа НЕ е правил дует с Азис.. Wink само изпя негова песен, подписал е договор все пак, не си избира само кои песни да пее.. а това, че най-накрая я изпя отново вече стана глупаво, защото е позьор.. само Или да не прочете този пост, че после ще ме пребие с колана с Еди рофЛ...

иначе и аз съм се замисляла, че тези с розовите блузки се възприемат по-добре от тези с кожите.. Въпрос на вкус.

Както и да е, иска ми се да живея през 70-те и 80-те, по възможност във Великобритания Big Grin Макар че и тогава, и там си е било позьорщина.. Кой ще си топира повече косата хD а моята като не мога да я топирам, ще съм лузър.. Започна да ми избива лигнята :laugh:

Аз да си кажа и за тъмното ми минало.. преди бях позьорка :\ после осъзнах колко е глупаво. Както аз не искам да ми налагат чуждата музика, така и аз гледам да не налагам моята на останалите.

А това доколко е опасна музиката, си зависи наистина от човека. То ако е ненормален убиец, само като си реже хляба с нож, ще му повлияе да го използва ножа и за друго О.О Huh Не мисля, че музиката е виновна.. по-скоро я ползват като оправдание Confusedleep:
Reply


Messages In This Thread
Метъл музиката - виновна или..? - by Morticia Dickinson - 9th November 2007, 13:30
Метъл музиката - виновна или..? - by The beasT - 30th July 2008, 11:43
Метъл музиката - виновна или..? - by Morticia Dickinson - 24th September 2008, 13:26

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)