Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running Free Pt. I (Closed)
Баси нервещата хава. Знам, че след около седмица ще ми подарят возило, а дори идея си нямам какво ще бъде. Предположенията варират от Шкода 120 Л до спортна Алфа(като стана дума за символикаWink. Ще се пръсна от нерви да го иба. :edrool:
HRISTOLOFF
Dragontear Wrote:Та като сме на темата за символика полезно е да прегледате раздела за символите в албума Seventh Son Of A Seventh Son . Това винаги ми е бил любим албум и знаех, че е концептуален , но не предполагах, че е чак толкова дълбок. Имах удоволствието да преведа информацията там и целия албум ме очарова още повече. Сега ми хрумна и идеята да отворя тема специално за това Wink КЛИК

...Уоу. Само това казвам.

Прочетох всичко. И сега слушам албума и пак чета. Стигнах до "Seventh Son Of A Seventh Son". Оп, вече почна "Тhe Prophecy".
"Running, scrambling, flying.
Rolling, turning, diving, going in again.
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Run, live to fly, fly to live, Aces high."
~ Iron Maiden - Aces High ~
alpha_prime Wrote:Баси нервещата хава. Знам, че след около седмица ще ми подарят возило, а дори идея си нямам какво ще бъде. Предположенията варират от Шкода 120 Л до спортна Алфа(като стана дума за символикаWink. Ще се пръсна от нерви да го иба. :edrool:

А ше почерпиш ли ако ти подарят Трабант /де лукс/? Не че ти го пожелавам, но тази машина си има някои дстойнства. От личен опит го знам.....Wink
Само да не е Голфзилда 2. Мразя този автомобил и всичко свързано с него.
HRISTOLOFF
Аве Любо с удоволствие бих го разказала,но е мноого дълъг и с много детайли....ще го напиша и ще ти пратя по майла,ако искаш..да го разтълкуваме.
Абе Любо ние се майтапихме оня ден за св.Steve Harris св. Bruce Dickinson и т.н. ама виж на какво попаднах.Big Grin

[Image: f_stevesaintm_bd4fc04.jpg]
Morticia Dickinson Wrote:Абе Любо ние се майтапихме оня ден за св.Steve Harris св. Bruce Dickinson и т.н. ама виж на какво попаднах.Big Grin

[Image: f_stevesaintm_bd4fc04.jpg]

Хаааааа Big GrinBig GrinBig Grin наистина невероятно....какво ли би казал Бенедикт VI за това? Само трябва да измислим на кой точно ще е покровител сейнт Стиви. Според мен дай да си го канонизираме като закрилник на Ордена на Рибите приети по свободния и архаичен шотландски ритуал...Пък и трябва да свиквам да му се моля, нали така и така ще го моля за ръката на Лорчето....
Хах най накрая всичко работи Tongue
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
До скоро не бях и мечтал да видя великото трио Michael Weikath, Markus Grosskopf и Kai Hansen да свирят рамо до рамо!
Дори не мога да опиша как се почувствах след като ги видях... Но беше уникално...
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Концертът беше невероятен....И двете групи дадоха максимума...Един нвероятен Кай Хансен и ко, също толкова добри бяха и тиквите. Дори лично на мен ми се стори далеч по- добро сегашното им участие сравнявайки го с последния им концерт пак тук в Зимния....Абе емоцията си заслужваше отвсякъде.

Forum Jump:

Users browsing this thread:
7 Guest(s)