LANGUAGE/ ЕЗИК

a matter o life and death banner

Iron_Maiden_-_The_Reincarnation_of_Benjamin_Breeg14 Август 2006

2 track CD

1. "The Reincarnation of Benjamin Breeg" (Dave Murray, Steve Harris) – 7:21
2. "Hallowed Be Thy Name (Radio 1 'Legends' Session)" (Harris) – 7:13

10" clear vinyl disc

1. "The Reincarnation of Benjamin Breeg" (Murray, Harris) – 7:21
2. "The Trooper (Radio 1 'Legends' Session)" (Harris) – 3:59
3. "Run to the Hills (Radio 1 'Legends' Session)" (Harris) – 3:56

CD версията на сингъла е с "Hallowed Be Thy Name от BBC Radio 1 Legends Session като Б страна. Поради дължината на диска сингълът не е допуснат до чартовете в Англия. Този сингъл също е издаден и в 10 инчов прозрачен винил който съдържа и BBC Session версиите на "The Trooper" и "Run to the Hills"

Въпреки, че на обложката и на етикета на 10 инчовия винил пише, че трябва да се пуска на 33.3 оборота това не е вярно. Правилните му обороти са 45.

Промоционално копие на сингъла е издадено на 14 Август което съдържа пълната версия на песента и по кратка кръстена "edited version" в американското CD издание и "rock club mix" в английското. И двете версии са напълно еднакви.

На 17 Юли 2006 г. на сайта на групата е побликуван клип за свободно гледане.
Клипът първоначално бил само за членове на фен-клуба, но „изтекъл" само за минути в интернет пространството. Клипът представлялава кадри как групата свири в студиото и кадри и снимки от цялата им кариера

Героят
Обложката на сингъла показва как Еddie разкопава гробът на Benjamin Breeg, чиито надгробен камък гласи: "Aici zace un om despre care nu se stie prea mult" Kоето бегло се превежда по следния начин: „Тук почива човек, за които малко се знае." Идентичността на този човек се пази в тайна от членовете на групата. В интервю включено в DVD диск бонус към албума A Matter Of Life And Death Steve Harris отвръща на въпросът Кой е Benjamin Breeg с думите. „Ах, това е една много дълга история!"

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login