LANGUAGE/ ЕЗИК

a real live one banner

iron maiden 1992Публикация от личния му сайт www.markcordory.com на 30.12.2019

От няколко години възнамерявам да напиша тази история. Историята, зад която стои създаването на Eddie за албума им ‘Fear of the Dark’ от 1992.

Така, че моля сложете си удобните пантофи, настанете се на любимия си стол край камината, налейте си догоре от най- доброто малцово уиски- настанихте ли се удобно? Добре, започвам тогава.

Прочети ...

steve-1992-kerrangМнозина знаят, че Steve Harris е играл футбол. Е, добре. Последният мач е бил благотворителен, но той все пак е носел прословутия национален екип и е отдал чест на свещената почва на Уембли! Сега, когато европейският шампионат започна в Швеция, поне половината от Kerrang!, както и самият 'Arry, Stefan Chiraz и много повече метълисти, отколкото можете да си представите, полудяват на тема футбол и се надяват, че националите ще се представят добре.

Прочети интервюто...

hard-force-bruce-cover-tFear Of The Dark е предполагаемия албум на „прераждането" на Iron Maiden. Bruce Dickinson е убеден в това като чистосърдечно коментира текстовете на различните песни в албума и описва моментното състояние на групата.

 

Прочети интервюто...

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login