LANGUAGE/ ЕЗИК

dance of death banner

single37_rainmaker_200 single37_rainmaker-dvd_200

24 Ноември 2003

1.         Rainmaker (Murray, Harris, Dickinson)
2.         Dance Of Death (orchestral version) (Gers, Harris)
3.         More Tea Vicar (Dickinson, Gers, Harris, McBrain Murray, Smith)

Това е вторият сингъл т албума. Както и сингъла Wildest Dreams, обложката е взета от съответстващият клип режисиран от Howard Greenhalgh. Този сингъл също така съдържа и двустранен плакат.

Rainmaker (Murray, Harris, Dickinson)
Това е същата версия като в албума “Dance Of Death”.

Dance Of Death (orchestral version) (Gers, Harris)
Това е “оркестриалната” версия на песента от Dance Of Death.Доста от аранжимента е включен и прави тази версия на песента доста интересна и приятна.

More Tea Vicar (Dickinson, Gers, Harris, McBrain Murray, Smith)
'More Tea Vicar' (MTV на картко) е отново запис на jam session и е от една кръв с 'Pass The Jam' с Bruce, който прави интерсен rapping.Няма много да се каже за него,освен че е по малко приятен от 'Pass The Jam', дори и да е по-кратка.

За тези които не са запознати с “Британските неща” просто да знаете викарий е свещенник на Английската църква.Името вероятно е избрано за да има буквата “В” и да се върже с Ем Ти Ви след като това е нещо като опльване на този канал койти има наглостта да се нарияа музикален канал, но пуска само комерсиални боклуци. Текста на 'More Tea Vicar' няма абсолюно никакъв смисъл и отразява перфектно всичките тези”хитове” пяти от бездарните маймуни който MTV лансира постоянно. От друга страна още по обяснимо значение на заглавието е от израза "more tea, vicar Който е известен по кръчните и предимно в мъжка компания за оповестяване, че някой е пръднал. Обикновенно е изричано с наконтен глас за да имитира пповедението на някой от висшата класа. Като цяло песента е шега и няма истински смисъл

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login