LANGUAGE/ ЕЗИК

fear of the darkr banner

single24b_eternitylp_a_small29 Юни1992

1. From Here To Eternity (Harris)
2. Roll Over Vic Vella (Berry)
3. No Prayer For The Dying (live) (Harris)
4. I Can't See My Feelings (Shelley, Bourge)

12 инчовото винилно LP издание на сингъла има различна обложка от тази на албума като при нея липсва песен от CD варианта, въпреки че на нейно място е включено допълнително парче, което да го замени. Това вероятно е най-сложната от и без това много редките обложки взети от клипове на песните. Предаставен е адът с дебел, гол дявол яхнал Harley, заобиколен от сластни жени демони. На обложката присъстват моторджии заедно с техните мотори, наредени покрай стените на зала, пресъздаваща средновековен Съд с благородници заобиколили краля. Вероятно тази илюстрация е един вид пародия на идеята от „From Here To Eternity". Припевът "Hell ain't a bad place, hell is from here to eternity" изглежда, че влиза в противоречие с полу-трдиционния образ на моторджията от ада, който е представен в обложката.

Коментарите на Rod Smallwood са взети от книжката на албума Best Of The B'Sides , която е включена в Eddie's Archive box.

From Here To Eternity (Harris)
Това е същатат версия като тази в албума Fear Of The Dark..

Roll Over Vic Vella (Berry)
Това е същатат версия като тази в CD изданието на сингъла.

No Prayer For The Dying (live) (Harris)
Това е същатат версия като тази в CD изданието на сингъла.

I Can't See My Feelings (Shelley, Bourge)
I Can't See My Feelings е кавър версия, която за първи път се появява през 1975 на групата Budgie от албума им Bandolier. Budgie е Уелска група, която произхожда от Кардиф (а не от Бирминган, както казва Rod) това е страхотен източник на материал за кавър версии интерпретирани от съвремните метъл групи – в частност невероятни кавъри на Metallica на „Breadfan" и „Crash Course in Brain Surgery'".

Говорeше се, че веднъж Nicko споделя в едно интервю, че никога не е чувал за тази песен! Със сигурност много фенове на Maiden не са знаели за тази песен преди да я видят на плочата на „B-side of the From Here To Eternity" преди тя да бъде включена в изданието на „Best Of The B'Sides" от 2002 година. Въпреки, че тази версия е по-кратка от оригинала изглежда, че тя е от по-добрите кавъри на Maiden, записани през ранните 90-те.
Това е просто едно стрхотно парче от една голяма Бирминганска метъл банда, която Maiden наблюдават няколко пъти на живо.

PLAY

seventh-son-eddie.gif

Members Login