LANGUAGE/ ЕЗИК

fear of the darkr banner

single24a_eternity_a_small
Излиза на 29th Юни 1992

1. From Here To Eternity (Harris)
2. Roll Over Vic Vella (Berry)
3. Public Enema Number One (live) (Murray, Dickinson)
4. No Prayer For The Dying (live) (Harris)

From Here To Eternity е вторият сингъл от албума Fear Of The Dark и достига номер 2 в британските класации. Обложката предствлява снимка от клипа на песента . Това е един от малкото сингли на Maiden с снимка като обложка.
Коментарите на Rod Smallwood са взети от обложката на Best Of The B'Sides от BOX сета Eddie's Archives.


From Here To Eternity (Harris)

Това е същата версия на песента която се появява и в албума Fear Of The Dark

Roll Over Vic Vella (Berry)
Оригиналът на тази песен е на легендарния Chuck Berry и е със заглавие Roll Over Beethoven. Версията на Iron Maiden е доста странна. Тя започва с диалог подобен на Mission From 'Arry. Самата песен има различен от оригинала текст (Написан от Steve Harris) и е примесена с диалога на различни места из песента. Цялате песен се развива около диалог между Steve и Vic за момче от екипа което е паднало в септична яма. Разговорът е труден за разбиране заради типичния английски акцент и заради факта че Vic говори предимно когато яде чипс.

В крайна сметка тази песен е нещо като шега към Vic Vella в същия дух като Sheriff Of Huddersfield. Краят е доста забавен особено като чуете известното "Fucking cunt" – реплика произнасяна от Vic Vella. Песента има бързината и духа на оригинала на Chuck Berryи който харесва rock'n'roll класики със сигурност ще хареса и това парче.

Когато за пръв път се запознах с групата в сердата на 70-те Vic беше тур мениджър, охранител, озвучител, фен – той правеше всичко. Поработи с нас още няколко години и после се пенсионира към средата на 80-те, но все още поддържа контакти с всичи и помага на Steve у дома. RollOverVicVella е в чест на най-великитят ни приятел и съмишленик. Благодарим ти Vic!

Rod Smallwood

Public Enema Number One (live) (Murray, Dickinson)
Това е концертен вариант на песента Public Enema Number One която е записана на Wembley Arena на 17-ти Декември 1990 по време на турнето No Prayer On The Road world tour

No Prayer For The Dying (live) (Harris)
Това е концертен вариант на песента Public Enema Number One която е записана на Wembley Arena на 17-ти Декември 1990 по време на турнето No Prayer On The Road world tour