LANGUAGE/ ЕЗИК

fear of the darkr banner

Това е завръщането на скандалната блудница Charlotte, и то на мотор! Настроението на песента е много по-различно от 'Charlotte The Harlot' и '22 Acacia Avenue'. Както музиката, така и текстът страдат от липсата на дълбочина на предишните песни, което превръща това изпълнение в голямо разочарование.

'From Here To Eternity' е вторият сингъл от албума,очевидно избран за такъв от групата за повече атрактивност. Текстовете не бива да се възприемат насериозно, защото самата песен не е нищо повече от обикновен майтап. Недвусмисленото значение се отнася за връзката между жена и моторист, изобилстващо от сексуален символизъм и шеги.

Най-добрата страна на тази песен представлява страхотните китарни сола, но иначе звучи по-скоро все едно е създадена с целта за самостоятелен сингъл, което определено не е характерно за Maiden. В края на песента можете да чуете как Bruce казва: "Време е за M11, качвайте се на моторите си!" Защо той споменава пътя, свързващ североизточен Лондон с Кембридж, си остава загадка...