LANGUAGE/ ЕЗИК

live after death banner

single13_runningfreelive_a_small
23 ти Септември 1985

1. Running Free (live) (Harris)
2. Sanctuary (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
3. Murders In The Rue Morgue (live) (Harris)

Първото нещо което трябва да се отбележи за този сингъл е, че концертна снимка а не рисунка на Derek Riggs. Снимката е направена от Ross Halfin и това е първия сингъл в историята на групата с снимка вместо обложка. Записът съдържа песни записани от няколкото вечери с напълно разпродадени билети в Long Beach Arena през март 1985 и Hammersmith Odeon през Октомври 1984.
Това са същите концерти където част от Live After Death е записан. Зингъла достига до 19 място в Английските класации.

 

Running Free (live) (Harris)
Това е същата версия която се появява в албума Live After Death записана на Long Beach Arena през Март 1985. Това обаче е съкратената версия която се появява и на диска. В нея липсва частта с разпяването на публиката. Running Free е концертна класика и това може би е един от най добрите и варианти. Въпреки че частта с разпяването на публиката не звучи толкова добре на запис, не трябваше да бъде съкратявана.

Sanctuary (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
Тази песен е идеалния бонус за онова време защото не е включена в оригиналното издание на Live After Death. Записана е на Long Beach Arena през Март 1985. Качеството на запис и мискиране на всички песни от този момент са толкова перфектни, че всяка една си заслужава вниманието. Sanctuary също е концертна класика и въпреки че много версии са достъпни - тази е може би най-добрата.

Murders In The Rue Morgue (live) (Harris)
Тази концертна версия на Murders In The Rue Morgue е записана на Hammersmith Odeon през Октомври 1984. Също като Sanctuary тя не е включена в оригиналното издание на Live After Death. Но за разлика от Sanctuary концертните версии на Murders In The Rue Morgue са много по-редки. След като до момента е била достъпна единствено на концертни бутлега тази версия е доста голяма екстра.

PLAY

seventh-son-eddie.gif

Members Login