LANGUAGE/ ЕЗИК

live after death banner

single14_rtthlive_a_small
2ри Декември1985

1. Run To The Hills (live) (Harris)
2. Phantom Of The Opera (live) (Harris)
3. Losfer Words (Big 'Orra) (live) (Harris)

Също като сингъла Running Free (live) този запис съдъжа метериал записан на
Long Beach Arena и Hammersmith Odeon. Същите концерти на които Live After Death е записан. Run To The Hills (Live) Достига единствено до 26 Място в английските класации, което е доста изненадващо защото съдържа може би най-добрата версия на Phantom Of The Opera записвана някога. Ранното издание на 7" плоча съдържала също и подписана коледна картичка, която сега е с колекционерска стойност.


Run To The Hills (live) (Harris)

Това е същата версия като тази която се появява в албума Live After Death, записана е на Long Beach Arena през Март 1985.

Phantom Of The Opera (live) (Harris, Di'Anno, Murray)
Това е същата врсия на Phantom Of The Opera която се появява и на плочата на Live After Death. Въпреки това тя не е включена в CD изданието Което прави The First Ten Years Box Set първия път където тази версия е достъпна на CD. Това се променя с изданието от 1998 където са включени всички песни достъпни до момента единствено на винил. Песента е една от най ценните във The First Ten Years Box Set и е записана в Hammersmith Odeon през Октомври на 1984. Това е една от най-добрите песни на групата ио безспорно най доброто й концертно изпълнение.

Losfer Words (Big 'Orra) (live) (Harris)
Записана също в Hammersmith Odeon през Октомври 1984, това е единственото официално издание на Losfer Words, която до преди това е била достъпна единствено в няколко редки бутлега. Това може да не е най-добрия инструментал на Maiden, но е хубаво да разполагаме с повече записи от Long Beach и Hammersmith

PLAY

tour-eddie.gif

Members Login