LANGUAGE/ ЕЗИК

Adrian се запалва по риболова още от дете, живеейки в Източен Лондон. От лов на тритони и бодливки в Hackney Marshes, до лов на костур с баща му в Grand Union Canal.

Нещата стават и още по-екзотични!

Младият рибар се присъединява и към една от най-успешните рок групи в историята и започва да пътува по цял свят, за да свири пред милиони фенове. Но човек веднъж хване ли въдицата, остава рибар за цял живот! Такъмите пътуват навсякъде с него, а уловът става по-голям и приключенията по-екстремни.

Добре дошли в света на Adrian Smith докато той съчетава дневната си работа, преминавайки географските граници, чрез музика! И свободното му време с въдицата в далечни реки, морета, язовири и водоеми за постигане на риболовен екстаз! Първата му есетра е буйстващ 45 килограмов звяр от Fraser River – Канада, която почти го е отстранила от турнето на Maiden. Или близката среща с акула докато лови костна риба на Вирджинските острови? Да не споменаваме и завидния списък с други едри риби от Англия.

Колкото до Adrian, той ще ви заведе на едно от неговите обичайни приключения в ролята му на рок пионер, който изследва непознатите граници на риболова!

‘Monsters Of River & Rock’ ще излезе официално на 3 септември в Англия и Ирландия, и в други държави след това. Работи се и по специални издания на книгата, които ще бъдат обявени на по-късен етап.

monsters of river and rock

PLAY

piece-of-mind-eddie.gif

Members Login