LANGUAGE/ ЕЗИК

Аааааа! Повече от година работа и сайтът е най-накрая завършен. Надявам се да ви хареса.

Първо искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ВИ! На всички, които помогнаха в намирането и превеждането на материалите за този сайт. Нямаше да се справя без вас (Може би щях, но към 2070г. ) Така че благодаря ви , няма да го забравя.

Нека започнем с малко обяснение : Това не е официален сайт на Iron Maiden и няма никаква връзка с групата. Повечето от материалите тук са взети от сайтове като Iron Maiden Official site, The Iron Maiden Commentary,Encyclopaedia Metallium Wikipedia. Разбира се има тонове материали и интервюта за тази титанична и безсмъртна група и се надяваме скоро да ги намерите тук. Както виждате много от секциите все още не са довършени, но работим здраво за да качим новите матерали колкото се може по-скоро. Затова очаквайте много нови неща скоро. Планираме да правим по 1-2 обновявания на сайта всяка седмица.

Това е български сайт , следователно материалите трябва да бъдат преведени и качени паралелно с английските. Ако мислите, че можете да помогнете ,ще сме много благодарни. Тези които помогнат ще бъдат включени във вип групата ни във форума. Ако мислите, че можете да сте ни полезни или имате идеи ,предложения или нешо да споделите относно Iron Maiden. Моля пишете ни.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Maiden Rules!!!