LANGUAGE/ ЕЗИК

Lauren Harris и нейната група ще придружават Iron Maiden като подгряваща група на  първата част от турнето Somewhere Back In Time 2008 Tour.

Rod Smallwood казва: “Радваме се, че Lauren и групата и ще пътуват с нас отново тази година. Все пак тя е част от семейството на Maiden.  Навсякъде където се представи с нас миналата година, тя получи само добри отзиви както от публиката на Maiden, така и от публиката по фестивали. Хубаво е да имаме подгряваща група която да пътува с нас на борда на специалния Боинг 757, който до момента става доста добре!”

Lauren беше на турне по целия свят през 2006 и завърши с европейски турнета с  The Answer и подгрявайки  Alice Cooper в Англия. Тази година се изстреля с невероятно европейско турне с Within Temptation.

Междувременно на турне в Англия с Thunder, Lauren  ще привършва детайлите около дебютния си албум през следващите няколко месеца. Въпреки това, нейните фенове могат да чуят няколко парчета на страницата й в myspace.

За повече информация относно Lauren, детайлите около нейната музика и концертите за близките седмици, посетете myspace страницата на www.myspace.com/laurenharrisuk