LANGUAGE/ ЕЗИК

Big Star Promotion в сътрудничество с Phantom Music Management и K2 Agency с гордост съобщават че Гърция ще стане част от невероятното SOMEWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 2008.
Iron Maiden потвърдиха че ще свирят на Terra Vibe Park в Атина на 2 Август 2008 (Събота).
Steve Harris казва” Това е невероятно място за свирене. Свирихме там през 2005 и си спомням, че беше невероятно топло но феновете бяха диви и ни посрещнаха невероятно. Трябва да отбележа че феновете в Гърция са шумни колкото другите по света. Затова се опитваме да включваме Гърция в турнетата си всеки път , но понякога това е географски невъзможно. Много ни харесват и архитектурните реликви на Гърция. Не веднъж сме били на Акропола и на други красиви места. Харната също е невероятна!!”  
Сцената на Terra Vibe Park е една от най-големите в Европа – впечатляваща, видима от всички ъгли и способна да побере 130 тона апаратура, тя ще бъде идеална з а да побере целия специален декор
Билетите тръгват в продажба в 10:00 във Вторник 18 Декември, но членовете на Официалния фен клуб ще получат предварителен достъп за поръчка на билети в понеделник 17 Декември. Следете www.ironmaiden.com и www.didimusic.com за повече информация!