LANGUAGE/ ЕЗИК

Играта за концертът на Paul Di’Anno приключи ясен е и победителят.
Това е : Илиян Ковачев – гр.Ямбол

Честито !!!
Победителят ще получи допълнителни инструкции кога и как да получи билетът си

А в случай че някой още не е разбрал напомняме:
По повод осмия рожден ден на списание Про-Рок легендарният вокалист на Iron Maiden Paul Di’Anno ще долети специално от Лондон, за да изнесе концерт в столичния клуб Blue Box!

Събитието ще се проведе на 25 септември с любезната помощ на Jack Daniel’s и с медийната подкрепа на Радио Тангра Мега Рок, Радио Z-rock, MySound, радио Star.FM и предаването Фрактура.

Преди Paul Di’Anno ще забият нашите приятели от Smallman и Лавина. Самият Paul обещава да зарадва феновете си  с много класики от ранния период на Iron Maiden и собствените си проекти - Di'Anno, Battlezone и Killers. След концерта закупилите билети ще могат да присъстват и на афтърпарти в клуб Black Lodge.

Като всеки рожден ден и на този ще има много подаръци и изненади, включително и огромна торта, а един фен ще получи бутилка Jack Daniel’s, подписана от самия Paul Di’Anno. На място ще се продават стари броеве на списанието, както и тениски, специално направени за събитието.

Билети се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream. Цената е 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта.

Списание Про-Рок благодарят за подкрепата през всичките тези години!
Очакваме ви в клуб Blue Box!