LANGUAGE/ ЕЗИК

Превърналото се в традиция през последните години X-mas Card Competition е отново на лице. Избраната картичка победител се изпраща до семействата на групата, членове на фенклуба и до приятели на групата. Всяка година стандартът на картичките се повишава и състезанието става все по- ожесточено. Като насока за тематиката на обложката (освен Коледа) групата поставя и Flight 666 като изискване.

Желаещите трябва да изпратят своите предложения съобразени с изискванията посочени по долу. Картичката „победител” ще бъде избрана от Rod Smallwood и  ще бъде изпратена до много хора. Създателя и ще получи правата върху нея , футбoлна фланелка на групата, подписана от членовете и много други неща от официалния магазин. Ще бъдат раздадени и поощрителни награди. Дори картичката ви да не бъде избрана за победител, най добрите дизайни ще бъдат показвани на сайта през Декември

Вашия дизайн трябва да е във формат A5 (21см Х 15см) Разположението е по ваш избор. (portrait или landscape). Картината върху картичка също зависи изцяло от вас.

Сега следва наистина важната част. След като дизайна ще бъде отпечатван ще е необходимо да разполагате с изображение с висока резолюция, ако картичката ви бъде избрана. Ако разполагате с рисунка не е проблем, но ако правите дизайна си на Photoshop или друга програма – Моля работете в резолюция 600 dpi. Запазете оригинала и изпратете копие

КАК ДА ИЗПРАТИТЕ ВАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
**************************************

Моля изпращайте вашите предложения във по ниска резолюция във формат JPG или GIF. Не е необходимо да изпращате големи изображения докато не се избере победител.
Уврете се че сте кръстили файла със своето име. Например JohnSmith.jpg. Защото се получават дузини предложения кръстени maiden.jpg и е трудно да се следи кое на кой е.

Изпратете вашето предложение на този адрес, като кръстите писмото 'XMAS CARD' и не забравяйте да напишете как да се свържат с вас.

Това състезание е за всички, независимо дали са членове на фенклуба или не.Крайният срок за изпращане е 15 Октомври, а победителя ще бъде обявен няколко седмици по-късно (понякога е трудно да се избере)

Успех!