LANGUAGE/ ЕЗИК

По случай 20 годишното си съвместно партньорство, марката за барабани Premier представи на Nicko McBrain специални и уникални соло барабанчета по време на NAMM изложението в Анахайм – Калифорния. Можете да гледате видео от презентацията по-долу.

mcbrain20premier

Ръчно изработеното соло барабанче "Nicko's Sicko" e единствен по рода си ударен инструмент. Изработен е от 16 пласта чист явор с обща дебелина на стената 10 мм. Мекотата на явора комбинирана с отчетливостта на 10 милимитеровата стена, придава на този инструмент много специфично звучене.

nickosickosnare

Ръчно изработения "Aces High" model e вдъхновен от песента на групата със същото име. Инструмента е широк 14 инча и дълбок 5,5 инча. Изработен от 17 пласта явор с дебелина на стената 10 мм. Най-външния пласт е примесен с черешово дърво, за да наподобвява камуфлажа на самолетите Supermarine Spitfire на Кралските военновъсдушни сили. Върешната част е боядисана в небесно синьо, което отговаря на окраската на долната част на легендарните самолети. Барабанчето разбира се е снабдено и с бойните маркировки на 66-та ескадрила на Кралските военновъсдушни сили.

aceshighsnare